Obie zoekt een huis met tuin

Wat heb ik een mooie blonde vacht hè? Daar ben ik best heel trots op!

Lange tijd woonde ik gelukkig en tevreden bij mijn baasje. Tot mijn verdriet is mijn baasje overleden. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief en makkelijk.

Bij controle bij de dierenarts, bleek dat er veel tandsteen op mijn gebit zat. Dit is verwijderd. Mijn vacht is helemaal uitgekamd. Dat was hard nodig want ik zat onder de vlooien. Het is belangrijk dat ik regelmatig ontvlooid wordt. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ik ben dol op aandacht en kan daar geen genoeg van krijgen. Het is dan ook belangrijk dat ik in mijn nieuwe huisje genoeg aandacht krijg. Ik ben echt een gezelligheidsdier.

Graag wil ik naar buiten kunnen. Daarom zoek ik een huisje met tuin. Ik zou eventueel met volwassen kinderen kunnen wonen. Kinderen die gewend zijn om met katten om te gaan. Andere dieren vind ik niet zo leuk. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Belangrijk: Ik sta soms niet zo stabiel op mijn achterpoten. Dan glij ik uit als ik loop. De dierenarts geeft mij daarvoor een spierversterkende injectie. In mijn nieuwe huisje moet ik deze ook krijgen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover voorlichten.

Vind jij het leuk om mij te ontmoeten? Dan ben ik heel benieuwd naar jou. Want ik wil graag naar een huisje toe waar ik heerlijk word vertroeteld. Liefs van Obie.

Obie

01-01-2005