Odin zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke vrolijke kater”

Hallo allemaal, mijn naam is Odin. Mijn bijzondere naam komt uit de Noordse mythologie. Daarin was Odin zelfs de oppergod. Ik voel mij dus hartstikke vereerd dat ik die naam mag dragen. Zo’n belangrijke naam legt wel een klein beetje druk op mijn schoudertjes. Maar daar kan ik zeker mee omgaan!

Ik zwierf al een tijdje op de vindplaats. Daar ben ik gevangen door de VKA (Vermiste Katten Alkmaar). Zij brachten mij naar Stichting Zwerfdier. Eerst was ik een beetje van slag. Maar het gaat nu heel goed met mij. Zo goed dat het nu tijd is om een fijn onderdak te gaan zoeken. Dat lijkt me ‘kjempekul’ (supergaaf)!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Ook ben ik vrolijk, nieuwsgierig en een echte kletskop. Als ik je helemaal niet ken, ben ik eerst wat verlegen. Maar zodra we elkaar beter kennen, laat ik mij heerlijk aanhalen. Dan ben ik dol op knuffeltjes en aaitjes! Gewoon lekker doorgaan hoor, zeg ik dan. Leuk hè? Ook speel ik graag samen met jou met een verenstokje. Dus als jij ervoor zorgt dat jij dat in huis hebt, word ik helemaal blij!

Weet je wat je goed kunt gebruiken om een vertrouwensband met mij te krijgen? Liquid snack, gekookte kip of smakelijke blikjes kattenvoer zoals Gourmet. Want met lekkere hapjes ben ik goed te paaien! Het water loopt mij nu al in de bek!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten zoals ik. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

LET OP: In mijn nieuwe huisje mag ik absoluut NIET als enige kat wonen Daarom moet er één andere sociale kat in mijn huisje wonen. Aan zijn gezelschap kan ik mij namelijk optrekken. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen. Een heerlijke tuin moet er wel bij mijn huisje zijn. Daar kan ik dan fijn de jonge onderzoeker spelen. Dat past namelijk goed bij mijn nieuwsgierige aard!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Melis Stokelaan in Alkmaar.

Ben jij dat ervaren baasje dat deze ‘oppergod’ een heerlijk onderdak wil geven? Dat één sociaal kattenvriendje voor mij heeft? En die belangrijke tuin om mijn onderzoekjes in te doen? Dan hoop ik je snel langs te zien speren! Tot snel! Labb (pootje) van Odin!

Odin   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2022
Opname
25-01-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Odin

Odin

Odin
<     Marcus
Pearl     >