Olaf zoekt een baasje met ervaring

Het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat doe ik dan ook met verve!

Samen met mijn zusje Anna en moeder zwierf ik in Middenmeer. De mensen hebben ons van straat gehaald en naar Stichting Kitten en Co gebracht. Omdat het daar vol was, zijn wij naar Stichting Zwerfdier verhuisd. Bij binnenkomst waren wij nogal van slag. Inmiddels wonen wij hier een tijdje en zijn wij gewend. Nu mogen wij een passend huisje zoeken. Dat vinden wij leuk maar ook spannend.

Bij Zwerfdier woon ik in een kamer met mijn zusje Anna en een andere jonge poes Marie. Wij kunnen heel goed met elkaar opschieten. Wij spelen en ravotten met elkaar. Ook liggen wij graag samen te slapen. Het is heel leuk voor mij als ik met Anna of Marie óf bij een andere sociale kat van dezelfde leeftijd, in een huisje woon. Maar ik kan ook als enige kat in een huisje wonen.

Ik ben een schuw katertje. Als mensen de kamer binnenkomen reageer ik schrikkerig. De mensen kunnen mij, met wat moeite, oppakken. Ik ben niet bang en lekker nieuwsgierig.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik bij rustige en geduldige baasjes woon die ervaring hebben met schuwe katten. Er is namelijk nog een weg te gaan in mijn socialisatieproces. Met veel geduld, aandacht en spelen kan je mij socialiseren. Daarom is het van belang dat mijn baasjes part-time werken. Zodat er genoeg aandacht is voor mij.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik mij lekker uitleven. Kinderen zijn te druk voor mij. Ik kan wel wonen bij kinderen van ca. 16 jaar. Zij moeten dan wel schuwe katten gewend zijn.

Heb jij de ervaring om met een jonge kat als ik om te gaan? En, heb jij de tijd en het geduld om mij verder te socialiseren? Dan hoop ik dat naar mij komt kijken. Houd je er dan wel rekening mee dat ik jou spannend vind? Pootje van Olaf.

Olaf   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-07-2020
Opname
02-10-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Olaf

Olaf

Olaf
<     Nikky
Plumie     >