Party zoekt samen met Pepsi een huis met een tuin

“Ik ben een heel terughoudende poes”

‘It’s my party and I cry if I want to’.Ken je dat liedje nog van vroeger? Na een leven op straat wil ik niet meer verdrietig zijn. Ik wil alleen nog maar de slingers ophangen. Wil jij me daar bij helpen?

Een tijdje liep ik rond op de vindplaats. Ik was daar samen met poes Pepsi. De mensen vermoeden dat zij mijn moeder is. De mensen vonden mij te jong om op straat te zwerven. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Mijn karakter is rustig, bang en terughoudend. Omdat ik langere tijd op straat gezworven heb ik moet ik erg aan mensen wennen. Ik ben dol op liquid snack en gekookte kip. Dit kun je gebruiken om mij te socialiseren. De mensen van Zwerfdier kunnen jou vertellen hoe je dit kan doen.

Graag zoek ik een rustig huisje bij één of twee baasjes met ervaring en geduld. Baasjes die accepteren dat het een tijd kan duren voordat ik ze vertrouw. Daarom is het belangrijk dat ik met rust en geduld benaderd word. Omdat ik een tijdje gezworven heb, is het belangrijk om mij een tijdje binnen te houden. Zo kan ik goed aan het nieuwe huis wennen.Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Een huisje met kleine kinderen is niet geschikt voor mij. Dat geeft me te veel stress. Kinderen vanaf 16 jaar zijn geen probleem. Aan honden ben ik niet gewend, dus naar een huisje met honden wil ik niet. Naar buiten kunnen is belangrijk voor mij. Daarom zoek ik een huis met een tuin.

Heel graag wil ik samen met Pepsi naar een huisje toe. Dat vind ik gezellig en zo ben ik niet alleen. Mag zij dus ook in jouw huisje wonen?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard.

Heb jij een huisje met een fijne tuin? Vind je het niet erg als ik wat tijd nodig heb om je te leren kennen? Dan hoop ik dat je gauw een afspraak maakt om mij te komen bewonderen. Houd je er rekening mee, dat ik verlegen ben als je naar me komt kijken? Hopelijk tot gauw. Pootje van Party (en van Pepsi natuurlijk!).

Party

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2021
Opname
25-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Party

Party

Party

Party in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Nala
Pebbel     >