Pascal zoekt een huis met kater Lais bij ervaren baasjes

“Ik ben een terughoudende kat”

Het leven van een zwerver is keihard. Het is een kwestie van overleven. Wat fijn is het dan om gered te worden. Weet je wat nog fijner is? Om de vriendschap van je leven te ontmoeten in de opvang! Dat is mij allemaal overkomen. Lees maar snel verder!

Als zwerver ben ik opgevangen door dierenasiel Oostzaan. Daar vond ik steun en vriendschap met kater Lais (spreek uit: LEES). De verzorgers wilden ons graag samen in een huisje plaatsen. Helaas kwam er niemand voor ons. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier verhuisd. Hopelijk vinden wij vanuit hier wél ons Gouden Mandje.

Mijn karakter is terughoudend, relaxed en nieuwsgierig. Bij binnenkomst was ik erg van slag. De nieuwe omgeving en verzorgers vond ik ontzettend eng. Daarom zoek ik steun bij Lais. Dan kruip ik in zijn mandje en laat mij wassen op mijn kopje. Daar genieten wij allebei van. Wij zijn dan een heerlijk stel samen.

De mensen proberen mij te socialiseren. Maar handen vind ik nog spannend. Een trucje om toch dichterbij te komen is wat liquid snack op de vinger te doen. Dat vind ik lekker en lik dit af. Zo proberen ze mij over de angst voor handen te laten komen. Eén verzorger kan mij al rustig over mijn kopje aaien. Goed hè?

BELANGRIJK: Ik ben een terughoudende kat. Daarom zoek ik een rustig huisje met een of twee baasjes. Zij moeten ervaring hebben in de omgang met schuwe katten. En, de tijd en het geduld hebben om mij te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Het kan namelijk een tijd duren voordat ik mijn zelfvertrouwen weer een beetje terug heb. Deze heeft namelijk een flinke deuk opgelopen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen vind ik eng en druk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren vind ik absoluut niet leuk. Alleen Pascal vind ik leuk en lief. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje.

Nu komt de hamvraag: Denk jij dat jij het geschikte baasje bent om ons jouw droomhuis te bieden? Dan hoop ik dat jij ons een kans geeft. Als je belt voor een afspraak, stellen wij ons graag aan je voor. Maar houd je er wel rekening mee dat ik terughoudend overkom? Kopje van Pascal.

Pascal   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
11-04-2013
Opname
20-01-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Pascal

Pascal

Pascal

Pascal

Pascal in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Mikey
Plumie     >