Passia zoekt een huis met tuin

Iedereen valt als een blok voor mijn uiterlijk. Dat vind ik heel vleiend. Maar het innerlijk is natuurlijk veel belangrijker!

Van jongs af aan woonde ik bij een gezin. Daar sproeide ik regelmatig. Dit werd de laatste tijd steeds erger. Het kwam omdat mijn baasje thuis was wegens ziekte. Door hem werd ik heel erg in de gaten gehouden. Dit veroorzaakte veel spanning en stress in huis. Zowel bij het gezin als bij mij. Hierdoor werd ik zo nerveus, dat ik nog meer in huis ging plassen.

De dierenarts kon geen medische oorzaak vinden. Een kattengedragsdeskundige werd ingeschakeld. Deze zei dat de situatie niet te veranderen was. Er werd geadviseerd een ander huisje voor mij te zoeken. Een huisje zonder stress en spanning. Inmiddels woon ik een tijdje bij Stichting Zwerfdier. Hier is geen stress voor mij. Daarom ben ik nu volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief en makkelijk. De mensen vinden mij een enorme knuffelkont. Heerlijk vind ik het om geaaid en geknuffeld te worden. Graag lig ik tegen de mensen aan. Soms vertoon ik dominant gedrag. Als ik iets niet wil, kan ik een mep of een beet geven. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt? Ik ben heel speels. Het is leuk als er in mijn nieuwe huisje met mij gespeeld wordt.

Als ik nadenk over mijn nieuwe huisje, wil ik graag een tuin. Ik kom namelijk graag buiten. Eventueel zou ik in een rustig gezin kunnen wonen. Maar dan wel bij rustige volwassen kinderen vanaf circa 18 jaar. Kinderen die gewend zijn met katten om te gaan. Het is belangrijk voor mij dat ik genoeg aandacht krijg. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Kan jij mij een huisje bieden zonder stress en spanning? Zodat ik weer een ontspannen kat kan zijn? Bel dan maar snel voor een afspraak. Tot snel! Groetjes van Passia.

Passia   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
13-04-2015
Opname
12-11-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Passia

Passia
<     Obie
Poesje     >