Patje wil samen met Poetje en Solar naar een huisje

Mijn broertje Poetje en mijn vriendje Solar en ik zijn dol op elkaar. Daarom zoeken wij met z’n drieën een fijn huisje. Leuk hè?

Poetje en ik woonden samen met andere katten in een huis. Of beter gezegd, wij woonden bij het huis. Wij waren namelijk altijd buiten. Hierdoor waren wij ietwat verwilderd. De mensen vonden dit geen goede situatie voor ons. Nu wonen wij bij Stichting Zwerfdier. Hier voelen wij ons goed en veilig. Er wordt goed voor ons gezorgd en daar zijn wij dankbaar voor.

De eerste tijd moest ik wennen aan de nieuwe situatie. Langzaam maar zeker durfde ik mij te laten benaderen door de mensen. Dat ging eerst rustig met een verenstokje en daarna met de handen. Het heeft even geduurd voordat ik dat toeliet. Inmiddels laat ik mij aaien. Ik ben nog een jonge kater en daarom ben ik dol op spelen. Dat doe ik samen met mijn verzorgers, mijn broer of met Solar. Ik ben wat voorzichtiger met spelen dan zij.

Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Ik laat mij voorzichtig knuffelen door de verzorgers. Maar ben nog wel terughoudend. Voor mensen die ik niet ken, loop ik weg. Het is dan goed om mij heel rustig en geduldig te benaderen. Soms ren ik dan toch weg. Daarom is het heel belangrijk dat je mij de tijd geeft om aan jou te wennen. Wil je hier rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Kinderen ben ik niet gewend, die zijn mij te druk. Met andere katten ga ik goed om. Die vind ik heel gezellig. De buitenlucht, de bloemetjes en de bijtjes vind ik leuk. Daarom is een tuin belangrijk voor mij. Dit moet wel een afgesloten tuin zijn. Houd je daar rekening mee als je ons in huis haalt?

Wil jij twee broers en hun onafscheidelijke vriendje een fijn huisje bieden? Heb jij tijd en geduld om ons te laten wennen aan jou? En, heb jij geen kinderen maar wel een fijne afgesloten tuin? Dan zijn wij misschien wel hét trio dat jouw huishouden compleet kan maken. Tot snel! Groetjes van Patje (en Poetje en Solar natuurlijk).

Patje

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Patje

Patje

Patje

Patje in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Mikki
Pipje     >