Patje wil samen met Poetje naar een huisje

Mijn broertje Poetje en ik zijn dol op elkaar. Daarom zoeken wij met z’n tweeën een fijn huisje. Leuk hè?

Poetje en ik woonden samen met andere katten in een huis. Of beter gezegd, wij woonden bíj het huis. Wij waren namelijk altijd buiten. Hierdoor waren wij ietwat verwilderd. De mensen vonden dit geen goede situatie voor ons. Nu wonen wij bij Stichting Zwerfdier. Hier hebben wij het naar onze zin.

De eerste tijd moest ik wennen aan de nieuwe situatie. Langzaam maar zeker durfde ik mij te laten benaderen door de mensen. Dat ging eerst rustig met een verenstokje en daarna met de handen. Het heeft even geduurd voordat ik dat toeliet. Inmiddels laat ik mij aaien. Ik ben nog een jonge kater en daarom ben ik dol op spelen. Dat doe ik samen met mijn verzorgers, mijn broer of met andere katten. Ik ben wat voorzichtiger met spelen dan zij.

Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Ik laat mij voorzichtig knuffelen door de verzorgers. Maar ben nog wel terughoudend. Voor mensen die ik niet ken, loop ik weg. Het is dan goed om mij heel rustig en geduldig te benaderen. Soms ren ik dan toch weg. Daarom is het heel belangrijk dat je mij de tijd geeft om aan jou te wennen. Wil je hier rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Kinderen ben ik niet gewend, die zijn mij te druk. Met andere katten ga ik goed om. Die vind ik heel gezellig. De buitenlucht, de bloemetje en de bijtjes vind ik leuk. Daarom is een tuin belangrijk voor mij.

Wil jij mij en mijn broertje een fijn huisje bieden? Heb jij tijd en geduld om ons te laten wennen aan jou? En, heb jij geen kinderen maar wel een fijne eventueel afgesloten tuin? Dan zijn wij misschien wel hèt duo dat jouw huishouden compleet kan maken. Tot snel! Groetjes van Patje (en Poetje natuurlijk).

Patje   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Patje

Patje

Patje
<     Mooney
Poetje     >