Pearl zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een speelse poes met pit”

Hoii, ik ben Pearl. In het Nederlands betekent dit parel. Zelf ben ik heel blij met die naam. Want met mij haal je echt een pareltje in huis.

Ruim twee weken liep ik rond bij de vinder. Deze heeft mij gevangen in de schuur. Vermiste Katten Alkmaar heeft gekeken of ik een chip had. Helaas was dat niet zo. Men besloot om mij naar Stichting Zwerfdier te brengen. Bij binnenkomst was ik best van slag. Maar inmiddels ben ik goed gewend. Zo goed, dat ik een fijn huisje mag zoeken. Daarop verheug ik mij echt!

Mijn karakter is nieuwsgierig en speels. Ik ben een dame met pit met een eigen wil. Lief ben ik ook hoor! Maar ik laat gewoon duidelijk merken als ik iets niet wil. Daar is niets mis mee toch? Spelen met een veertje vind ik erg leuk. En weet je wat ik ook fijn vind? Als ik word gekriebeld met een stokje. Daar kan ik echt van genieten. Spelen is leuk maar ook goed voor mij. Zo kan ik lekker mijn energie kwijt.

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Mijn nieuwe baasjes moeten veel ervaring hebben in het omgaan met katten zoals ik. Baasjes die mijn gedrag kunnen ‘lezen’. Baasjes die begrijpen waarom ik ben zoals ik ben. Die er vaak voor mij zijn en met mij willen spelen. Die tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want dat heb ik echt nodig. Er is kans dat ik een terugslag krijg als ik bij jou kom wonen. Houd je hier allemaal goed rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Dus ook geen buurt- of oppaskinderen. Andere katten vind ik ook niet leuk. Het liefst wil ik als enige kat bij je wonen. Omdat ik gewend ben om naar buiten te gaan is een tuin een must. Daarin kan ik lekker genieten van het zonnetje.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Potakker in Alkmaar.

Ben jij dat geduldige baasje dat deze pittige parel een mooi huisje gunt? En heb jij tijd om fijn met mij te spelen? Dan hoop ik dat jij snel bij mij komt kijken. Want ik wil graag naar een fijn huisje toe. Hopelijk tot snel! Kopje van Pearl.

Pearl   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2020
Opname
06-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Pearl

Pearl

Pearl

Pearl in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Odin
Raven     >