Peppo zoekt een nieuw huisje

Al geruime tijd liep ik te zwerven in Koedijk. De mensen hebben mij een ‘wie ben ik bandje’ omgedaan. Daarop heeft niemand gereageerd. Dat vind ik heel raar want ik ben een leuke en lieve knuffelkat. Mijn baasje moet mij toch missen? Ach, laat ik er maar niet te veel over piekeren. De mensen van Zwerfdier gaan een nieuw huisje voor mij zoeken.

Mijn karakter is zachtaardig en rustig. Ik ben nogal verlegen en heel erg lief. Veel drukte en veel mensen om mij heen, vind ik niet prettig. Dan trek ik mij terug. Daarom zoek ik een rustig huisje bij een alleenstaande of echtpaar, zonder kinderen. Een tuintje vind ik wel fijn om een frisse neus te halen. Of ik andere dieren leuk vind, weet ik nog niet. Daar moet ik over nadenken. Aandacht van mensen vind ik heel fijn. Aaien en knuffelen vind ik dan ook heerlijk. Ook geniet ik van het borstelen van mijn vacht. Dan ga ik languit in mijn mandje liggen. Leuk hè?

Mijn vacht is zwart met wit. Ik heb vier witte sokjes met zwarte teentjes. Zie je de grappige witte tekening bij mijn ogen? En mijn mooie grote spierwitte snorharen? Als je mij leuk vindt mag je rustig bij mij op bezoek komen hoor. Dat vind ik heel gezellig. Maar, houd je er dan wel rekening mee dat ik wat verlegen overkom? Tot dan, liefs van Peppo.

Peppo   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Peppo
<     Nalah
Rixie     >