Pepsi zoekt samen met Party een huis met tuin

“Ik ben een verlegen poes”

Mijn naam is Pepsi en ik ben een kleine maar fijne schildpadpoes. Als je me eenmaal goed kent, ben ik net zo zoet als een flesje cola. Daarom ben ik zo genoemd, leuk hè?

Een tijdje liep ik rond op de vindplaats. Ik was daar samen met poes Party. De mensen vermoeden dat zij mijn dochter is. Omdat ik honger had, ging ik bij vreemde mensen naar binnen. Daar at ik dan het eten van hun katten op. Dat vonden hun baasjes niet zo fijn, raar hè? Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Omdat ik gewoon een hele lieve poes ben, mag ik nu op zoek naar een huisje.

Mijn karakter is lief, verlegen en terughoudend. Ik zal niet meteen naar je toe komen. Maar als ik je eenmaal beter ken, wil ik graag knuffeltjes van je krijgen. Ik ben dol op liquid snack. Dit kun je gebruiken om mij aan jou te laten wennen. De mensen van Zwerfdier kunnen jou vertellen hoe je dit kan doen.

Graag wil ik naar een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Een huisje met kleine kinderen is niet geschikt voor mij. Dat geeft me te veel stress. Kinderen vanaf 16 jaar zijn geen probleem. Dus die mogen best in mijn nieuwe huisje wonen. Omdat ik een tijdje gezworven heb, is het belangrijk om mij een tijdje binnen te houden. Zo kan ik goed aan het nieuwe huis wennen. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Naar buiten kunnen is belangrijk voor mij. Daarom zoek ik een huis met een tuin. Aan honden ben ik niet gewend, dus naar een huisje met honden wil ik niet.

Heel graag wil ik samen met Party naar een huisje toe. Dat vind ik gezellig en zo ben ik niet alleen. Mag zij dus ook in jouw huisje wonen?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard.

Heb jij een huisje met een fijne tuin? Vind je het niet erg als ik wat tijd nodig heb om je te leren kennen? Dat je misschien eventjes moet wachten voordat je mij knuffeltjes kunt geven? Dan hoop ik dat je gauw een afspraak maakt om mij te komen bewonderen. Houd je er rekening mee, dat ik verlegen ben als je naar me komt kijken? Hopelijk tot gauw. Pootje van Pepsi (en van Party natuurlijk!).Pepsi

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2019
Opname
28-09-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Pepsi

Pepsi

Pepsi

Pepsi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Pebbel
Raven     >