Pieno zoekt een huis met tuin

Ik ben net een fotomodel. Kijk maar hoe beeldig ik op de foto’s sta! Mijn zachte grijs cyperse vacht met witte vlakken, doet iedereen smelten. Daar komt bij dat ik ook heel erg lief ben. Kortom, ik ben een schat van een kat.

Mijn baasje verhuisde naar een bovenwoning. Daarom heeft hij afstand van mij gedaan. Op een bovenwoning zou ik heel ongelukkig worden. Ik ben namelijk een echte buitenkat. Het is jammer dat wij niet bij elkaar kunnen blijven. Maar nu heb ik een nieuwe kans op een gelukkig leven. Daar ben ik heel blij mee.

Mijn karakter is lief, makkelijk en rustig. De mensen vinden mij een echte knuffelkat. Aaitjes en knuffels vind ik heel fijn om te krijgen. Met andere katten ga ik goed om. Deze katten moeten dan sociaal zijn en hun eigen gang gaan. Omdat ik onderdanig ben naar andere katten, wil ik niet met een dominante kat wonen. Houd je hier rekening mee als jij een andere kat hebt?

Teveel drukte om mij heen vind ik niet leuk. Daarom zoek ik een huisje bij een of twee rustige baasjes. Het is belangrijk dat ik in een nieuw huisje de tijd krijg om te wennen. In het begin kan ik wat verlegen en terughoudend zijn. Houd je hier rekening mee? Kinderen vind ik helemaal niet leuk. Die zijn veel te druk voor mij, daar loop ik voor weg. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen.

Ik vind het fijn om mijn eigen gangetje te gaan. Graag ben ik buiten. Daarom hoeft mijn baasje niet heel veel thuis te zijn. Maar natuurlijk is het wel belangrijk dat ik genoeg aandacht en knuffels krijg van mijn baasje.

Kan jij mij die nieuwe kans op een gelukkig leven bieden? Dan hoop ik dat je binnenkort belt voor een afspraak. Want ik wil heel graag in jouw huisje met fijne tuin wonen. Knuffel van Pieno.

Pieno

Geslacht
Kater
Geboren
30-05-2006
Opname
06-02-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Pieno

Pieno

Pieno

Pieno in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Muis
Plien     >