PJ zoekt een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkat”

Ben jij op zoek naar een fijne gezinskat? Of ben jij alleen of met z’n tweeën en zoek jij een gezellig poezenmaatje? Dan ben ik misschien wel dé kandidaat voor jou!

Gelukkig en tevreden woonde ik bij mijn baasje. Op een dag werd hij dakloos. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier ontpopte ik mij meteen tot een grote mensenvriend. Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje. Daar verheug ik mij op!

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. Dol ben ik op mensen. Knuffelen en aaien vind ik fijn. Als je mijn kamer binnenkomt, loop ik naar je toe en geef ik kopjes. Ik ben makkelijk en relaxed in de omgang. Spelen vind ik leuk en kammen vind ik fijn. Ik hoef niet de hele tijd aandacht van mijn baasjes. Graag ga ik ook mijn eigen gang.

In mijn nieuwe huisje wil ik graag een tuin. Een kattenluik ben ik gewend. Met kinderen ga ik prima om. Daarom kan ik met kinderen wonen die katten gewend zijn. Het is belangrijk dat die kinderen mij met rust laten als ik eet, drink of slaap. Eventueel kan ik met een hond samenwonen. Maar ook dan is het heel belangrijk dat dit een hond is die gewend is om met katten om te gaan. Houd je hier allemaal serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: Andere katten vind ik vreselijk, daar raak ik gestrest van. Daarom kan ik absoluut niet met een andere kat in een huisje wonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Vind jij mij een knappe kater? Maar bovenal, spreekt mijn verhaal jou aan? Dan hoop ik dat jij snel belt voor een date. Want ik wil graag bij jou komen wonen! Kopje van PJ.

PJ   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2017
Opname
14-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
PJ

PJ

PJ
<     Kara
Plumie     >