Plien zoekt een baasje met ervaring

Geloof jij in drie keer scheepsrecht? Ik wel!

Voor de tweede keer woon ik bij Zwerfdier. De eerste keer omdat mijn baasje ging emigreren. De tweede keer omdat ik sproeide in huis.

In mijn laatste huisje woonde ik met een andere kat. Mijn eigenaar denkt dat ik dat niet gezellig vond. Daarom ging ik sproeien in huis. Hier bij Zwerfdier ben ik van het begin af aan volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, rustig en een beetje onzeker. Heel graag wil ik aandacht van mijn baasje. Hier bij Zwerfdier vind ik aandacht ook fijn maar ik wil rustig benaderd worden. Eerst met een verenstokje en dan met de hand. Dan rollebol ik in mijn mandje van plezier! Bij mijn baasje kwam ik niet op schoot. Heerlijk vind ik het om gekamd te worden.

** BELANGRIJK ** Nieuwe situaties en teveel drukte vind ik niet leuk. Daar word ik onzeker van. Daarom zoek ik een baasje met veel tijd en geduld. Iemand die mijn onzekerheid begrijpt en niets forceert. Want het kost wel even tijd voordat ik gewend ben in een nieuw huisje. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Kinderen vind ik druk en eng. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik zonder kinderen en zonder andere dieren in een huisje wonen.

Af en toe kwam ik buiten. Vaak bleef ik dan bij mijn baasje in de buurt. Ik ben dan ook niet avontuurlijk. Daarom is een bovenwoning met afgezet balkon, ook goed genoeg voor mij.

** BELANGRIJK ** Gezien mijn onzindelijkheidsverleden moeten er twee kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. Deze moeten op verschillende plekken staan. De mensen van Zwerfdier zullen je hierover voorlichten.

Kan jij mij dat veilige huisje bieden zodat ik nooit meer hoef te verhuizen? Dan hoop ik dat ik jou mag ontmoeten. Want ik wil heel graag bij jou komen wonen. Liefs van Plien.

Plien

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2012
Opname
06-03-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Plien

Plien

Plien

Plien

Plien in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Muis
Pooky     >