Plukje zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een vrolijke poes”

“Pluk de dag” is mijn levensmotto! Want elke dag is een dag die geleefd moet worden. Daarom ben ik zo genoemd. Een betere naam kon ik mij niet wensen!

Als vondeling kwam ik terecht bij het DOA (Dieren Opvangcentrum Amsterdam). Omdat dat overvol is, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Vanuit hier mag ik een nieuw huisje zoeken. Leuk joh!

Mijn karakter is lief, vrolijk en temperamentvol. Mijn verzorgers vinden mij een poes met pit. Kroelen en aandacht vind ik heerlijk. Maar soms slaat mijn stemming om. Dan raak ik overprikkeld en kan dan uithalen. Zonder nageltjes natuurlijk. Maar het is wel iets om serieus rekening mee te houden.

Graag zoek ik een rustig huisje bij baasjes met ervaring. Baasjes die katten begrijpen en mij kunnen lezen. Die begrijpen dat ik niet lang geaaid wil worden. En die mij lekker mijn gang laten gaan. Baasjes die wachten dat ik zelf naar hen toekom voor aandacht. Ik ben nog een jonge poes. Daarom vind ik het fijn als er met mij gespeeld wordt. Dat is ook goed voor mij om stoom af te blazen. Speel jij met mij als ik bij jou kom wonen? Leuk!

Hier is mijn wensenlijstje voor mijn nieuwe huisje. Een tuintje vind ik heerlijk. Daarin kan ik lekker ravotten. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enig dier in jouw huisje wonen. Kinderen zijn veel te druk voor mij. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Het is belangrijk dat er ook geen buurtkinderen of oppaskinderen over huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag eet ik naast brokjes ook graag natvoer. Dit wil ik in mijn nieuwe huisje ook graag eten. Dol ben ik lekkere hapjes. Leuk hè?

Is jouw levensmotto ook “Pluk de dag”? En ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij een fijn thuis wil geven? Dan hoop ik dat jij mijn wensenlijstje kan afvinken! En zie ik jou hopelijk snel! Kopje van Plukje.

Plukje

Geslacht
Poes
Geboren
12-02-2019
Opname
09-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Plukje

Plukje

Plukje

Plukje in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Nana
Salar     >