Plumie zoekt een serieus baasje met veel ervaring

Mijn levensverhaal zit vol met tegenslagen. Maar ik geef de moed niet op! Want ik heb veel liefde te geven. Kan jij mij ook veel liefde geven? Maar ook de zorg en aandacht die ik nodig heb? Dan hoop ik dat ik deze Kerst onder jouw kerstboom mag liggen. Dat is mijn grootste hartenwens!

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer ben ik afgestaan omdat ik onberekenbaar was. Ik was aanvallend naar mijn baasjes. Het was geen passend huisje voor mij, ik was er niet gelukkig. Na mijn verblijf bij Zwerfdier, ben ik geplaatst bij een ouder baasje. Na een periode kon zij niet meer voor mij zorgen. Altijd liep ik buiten, binnen kwam ik niet meer. Omdat ik er heel slecht uitzag ben ik afgestaan en weer naar Zwerfdier gebracht.

BELANGRIJK: MEDICATIE: In mijn leven heb ik veel medische tegenslagen gehad. Door voedselallergie kreeg ik huidproblemen. Dit veroorzaakte veel jeuk en open wondjes. Hiervoor krijg ik medicatie. Deze medicatie gaat over mijn brokjes. Het is belangrijk dat ik deze ook in mijn nieuwe huisje krijg. De medicijnen zijn prijzig. Dat is iets om rekening mee te houden. De medicatie kan in de toekomst afgebouwd worden. Dit kan pas als ik helemaal gewend ben in mijn nieuwe huisje. Afbouwen kan dan alleen in overleg met een dierenarts. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier uitgebreid over voorlichten.

BELANGRIJK: DIEETVOER: Voor mijn voedselallergie eet ik Hypoallergeen voer van Specific. Dit is het enige dat ik mag eten. Absoluut niks anders! Dus ook geen blikvoer, snoepjes, kip etc. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier uitgebreid over voorlichten.

Ik had veel problemen met mijn oor. De mensen hebben alles gedaan om dit te verhelpen. Helaas moest uiteindelijk mijn oor worden geamputeerd. Dit was de beste oplossing. Hierdoor moest ik lange tijd een kap om. Dit vond ik verschrikkelijk. Inmiddels is de kap af en is de wond mooi genezen. Daar ben ik heel blij om!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en pittig. Heel graag wil ik aandacht van mensen. Het liefst kruip ik in hun nek. Mijn verzorgers zijn dol op mij! Op schoot zitten vind ik het fijnste dat er is. Maar let op: Als ik op schoot zit en mijn verzorger wil opstaan, dan wil ik absoluut niet opgetild worden. Dan word ik geïrriteerd. Dan kan je het beste je benen kantelen zodat ik er vanaf ‘glijd’. Het is daarom van belang dat mijn nieuwe baasje mij leert lezen. Graag neem ik het initiatief voor aandacht. Ik vind het niet fijn als mij aandacht opgedrongen wordt. De mensen van Zwerfdier kunnen je vertellen hoe je het beste met mij omgaat.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen met 1 of 2 serieuze baasjes met veel ervaring. Omdat ik veel aandacht nodig heb, is het fijn als mijn baasje maximaal 24 uur per week werkt. Ik wil niet met andere dieren of met kinderen samenwonen. Buiten zijn vind ik fijn maar ik mag niet meer los op straat lopen. Daarom wil ik graag een afgesloten tuin bij mijn huisje. Dit mag ook een ruim afgesloten balkon zijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover voorlichten.

Ik weet dat er veel is om rekening mee te houden als je mij in huis neemt. Maar ik hoop zó dat jij mij dat huisje kan geven waar ik eindelijk gelukkig mag worden. En, wie weet vieren wij deze Kerst wel samen. Dat zou knus zijn hè? Liefs en kopje van Plumie.

Plumie

Geslacht
Poes
Geboren
26-06-2009
Opname
02-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Plumie

Plumie

Plumie

Plumie

Plumie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Olaf
Robin     >