Plumie zoekt ervaren baasjes

Ben jij het baasje dat mijn hartenwens kan vervullen: Een huisje voor altijd zodat ik nóóit meer hoef te verhuizen? Als jij mijn wens vervult beloof ik jou mijn onvoorwaardelijke liefde. Lief van mij hè?

Voor de derde keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer ben ik afgestaan omdat ik onberekenbaar was. Mijn baasjes en ik hadden namelijk geen klik met elkaar. Hierna ben ik geplaatst bij een ouder baasje. Zij kon niet meer voor mij zorgen en heeft mij afgestaan. Toen ben ik geplaatst bij een baasje dat mijn signalen niet kon lezen. Hierdoor werd ik gestrest. Nu woon ik weer bij Zwerfdier en ben ik weer op zoek naar een huisje voor altijd.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk maar soms ook pittig. Heel graag wil ik aandacht van mensen. Als ik iemand op de gang hoor, wacht ik bij de deur in afwachting van een knuffel! Als ik een verzorger vertrouw en heel goed ken, kan die veel met mij doen. Dan kruip ik zelfs in je nek omdat ik zoveel van jou houd. Lief van mij hè? Mijn verzorgers zijn dan ook dol op mij!

Op schoot zitten vind ik het fijnste dat er is. Dan trappel ik vaak met mijn pootjes van genot. Maar let op: Als ik op schoot zit en mijn verzorger wil opstaan, dan wil ik niet opgetild worden. Soms reageer ik dan onaardig. Dan kan je het beste je benen kantelen zodat ik van schoot ‘glijd’. Daarom is het belangrijk dat mijn nieuwe baasje mij leert lezen. Als je dat kan, herken je mijn signalen. Deze geven aan of ik wel of geen aandacht wil. Want graag neem ik zelf het initiatief en vind het niet fijn als mij aandacht opgedrongen wordt. De mensen van Zwerfdier kunnen je vertellen hoe je het beste met mij omgaat.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen met 1 of 2 baasjes met ervaring in de omgang met katten. Baasjes die het fijn vinden om mij op schoot te hebben. Maar die ook om kunnen gaan als ik soms pittig gedrag laat zien. Dit is belangrijk om rekening mee te houden.

Omdat ik veel aandacht nodig heb, is het fijn als mijn baasje maximaal 24 uur per week werkt. Ik wil niet met andere dieren of met kinderen samenwonen. Buiten een frisse neus halen vind ik fijn. Een huis met tuin in een rustige buurt óf een bovenwoning met afgesloten balkon, is geschikt voor mij.

BELANGRIJK: Ik heb een voedselallergie. Daarom eet ik Hypoallergeen voer van Specific. Dit is het enige dat ik mag eten. Ik mag echt niks anders eten. Dus ook geen blikvoer, snoepjes, kip etc. Ik krijg medicatie voor mijn allergie. Deze is vloeibaar en gaat over mijn brokjes. Het is belangrijk dat ik dit ook in mijn nieuwe huisje krijg. De medicatie is een beetje prijzig. Maar het goede nieuws is dat deze in de toekomst afgebouwd kan worden. Dit kan pas als ik helemaal gewend ben in mijn nieuwe huisje én in overleg met een dierenarts.

Er is best wat om rekening mee te houden als ik jouw poezenmaatje word. Maar, als wij een klik hebben, worden wij vast heel gelukkig samen. Ik verheug mij er nu al op om bij jou op schoot te zitten! Vervul jij mijn hartenwens? Dat hoop ik echt. Liefs van Plumie.

Plumie

Geslacht
Poes
Geboren
26-06-2009
Opname
02-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Plumie

Plumie

Plumie

Plumie

Plumie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     PJ
Rama     >