Poekie zoekt een huis met tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een lieve rustige schootpoes”

Hoi, ik ben Poekie. Raak jij vertederd door poezen op leeftijd? Nou, dan ben je bij mij op het juiste adres! Ik heb namelijk de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. En ben nu officieel een ‘seniorenpoes’. Dat bevalt mij heel goed! Want, niets moet en alles mag. Een leventje vol knuffelsessies, relaxmomentjes en lekkere hapjes is alles wat ik wil! Dat klinkt lang niet verkeerd hè?

Mijn eerste baasje moest helaas naar een verzorgingstehuis. Lange tijd werd ik verzorgd door een buurvrouw. Toen kwam ik bij Stichting Zwerfdier. Na een tijdje vertrok ik naar een tweede huisje. Maar helaas vond ik de andere kat in huis niet aardig. Daarom zoek ik nu precies zó’n huisje, maar dan zonder andere dieren. Zodat ik fijn álle aandacht krijg, hihi!

Mijn karakter is lief, rustig, nieuwsgierig en gezellig. Heerlijk vind ik het om te knuffelen en om op schoot te zitten. Ja, een gezelligheidsdier kun je mij gerust noemen. Spinnen kan ik als de beste! Als mijn baasjes de kamer inkwamen, begon ik al. Zó lief! Als ik genoeg heb van aandacht, loop ik weg. Of soms duw ik jouw hand weg. En als ik iets écht niet wil, dan blaas of miauw ik. Dan ben ik een beetje knorrig. Maar dat mag als je een senior bent, toch?

Graag lig ik op overdekte ligplekjes. Dat vind ik veilig, knus en warm. Maar soms lig ik op een stoel, ook comfortabel. Kijk maar op de foto’s! Oh ja, weet je wat ik heerlijk vind? Natvoer! En dan vooral Gourmet Mousse. Mjam mjam, daar peuzel ik mijn pootjes bij op!

BELANGRIJK: Ik heb een aandoening aan mijn rug. Deze heet Spondylose. Dit is artrose in de rugwervels. Ook heb ik artrose in mijn achterpootjes. Hiervoor krijg ik pijnstilling. De mensen van Zwerfdier vertellen je meer hierover.

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes. Baasjes die een seniorenkat een mooi leven willen geven. Kinderen ben ik niet gewend. Die zijn te druk voor mij. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen en andere dieren wonen.

Graag wil ik een huis met tuin óf een bovenwoning met afgesloten balkon. Want ik vind het fijn om de warme zon op mijn lijfje te voelen. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed vertellen hoe je jouw balkon het beste kunt afsluiten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Dijkbraak in Amsterdam.

Ben jij geraakt door mijn verhaal? Of misschien ben jij zelf wel gepensioneerd. Want tja, dat schept toch een band. Dan denk ik zomaar dat wij goed bij elkaar passen. Kunnen we lekker de hele dag doen wat we zelf willen. Want je weet het hè: Niets moet en alles mag! XX van Poekie.

Poekie

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2008
Opname
23-02-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Poekie

Poekie

Poekie

Poekie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Pamuk
Porkie     >