Poesje zoekt een bovenwoning

Ik ben poes Poesje. Ja, je leest het goed, ik ben een poes en zo heet ik ook. Grappig hè?

Jarenlang woonde ik bij mijn baasjes. Maar na al die tijd, bleef ik schuw. Dat komt omdat ik nogal onzeker ben. Onverwachte situaties en vreemde geluiden vind ik vaak eng. Ook mannen vond ik eng. Bij Zwerfdier ga ik goed om met de mannelijke verzorgers. Het is belangrijk voor mij dat ik in een vreemde situatie de rust en de tijd krijg om te wennen.

In mijn vorige huisje woonde ik alleen. Er waren wel buurtkatten. Daar moest ik niks van hebben. Enige tijd woonde ik samen met een hele rustige oudere hond. Dit ging goed. Spelen met veertjes, hengeltjes of balletjes vind ik heerlijk. Hoe wilder hoe beter. Spelen is goed voor mij om mijn stress te verminderen. Wil je als je mij in huis neemt, regelmatig met mij spelen?

In de eerste periode bij Zwerfdier vond ik alles eng. Nu voel ik mij meer ontspannen en geniet ik van de aandacht die ik krijg. Als ik geaaid en geknuffeld word, spin ik er op los. In mijn vorige huisje haalde ik soms uit als ik geaaid werd. Ook kon ik niet geaaid worden als ik op schoot zat. Dan beet ik wel eens. Het is dus heel belangrijk om te stoppen met aaien als ik dat niet meer wil. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Bij Zwerfdier haal ik niet uit en bijt ik ook niet naar mijn verzorgers.

Mijn karakter is bescheiden, onzeker en zachtaardig. De mensen vinden mij een lief poesje. In mijn vorige huis was ik dol op eten. Bij Zwerfdier eet ik matig. Maar ik eet goed als ik geaaid word als ik aan het eten ben. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Ik zoek een heel rustig huisje zonder andere dieren en zonder kinderen. Waar ik mijn gang kan gaan en mijn baasje mij respecteert zoals ik ben. Ik gedij het beste in een huisje waarin alles heel voorspelbaar is. Zodat ik weet waar ik aan toe ben. Een bovenwoning met balkon, is goed genoeg voor mij.

Val jij voor mijn lieve karakter? Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij een fijn huisje kan bieden waar ik een ontspannen poes durf te zijn? Dan hoop ik dat je mij binnenkort belt voor een afspraak. Wie weet hebben wij wel een klik met elkaar. Lieve groetjes van Poesje.

Poesje

Geslacht
Poes
Geboren
14-06-2010
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Poesje

Poesje

Poesje in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Mikky
Shiffy     >