Pokkie zoekt een rustig huisje met een tuin.

Houd jij van een rustige cyperse kater met markante oren? Dan heb jij vast wel oren naar mijn verhaal!

Lange tijd woonde ik tevreden bij mijn baasje. Toen hij ging verhuizen kon ik helaas niet met hem mee. Omdat mijn baasje mij een goede toekomst gunt, heeft hij mij naar Zwerfdier gebracht. Vanuit hier mag ik op zoek gaan naar een ander fijn huisje dat wel geschikt is voor mij.

Mijn karakter is rustig en lief. Knuffeltjes en aaitjes vind ik fijn. Op schoot zitten doe ik heel graag. Als ik jou nog niet ken, ben ik nog verlegen. Veel drukte om mij heen vind ik niet prettig, ik houd dan ook niet van kinderen. Een rustig huisje bij iemand alleen of een stel, vind ik fijn.

In mijn vorige huisje was ik geen honden gewend. Wel een poes, daar ging ik goed mee om. Maar met katers kan ik totaal niet overweg. Dus samenwonen met een rustige sociale poes zou kunnen. Maar ik kan ook heel goed alleen wonen. Als ik maar genoeg aandacht krijg. In mijn vorige huisje kwam ik vaak buiten. Dus een tuin is belangrijk voor mij.

Bij controle bij de dierenarts zagen ze dat mijn schildklierwaardes verhoogd waren. Inmiddels ben ik aan mijn schildklier geopereerd en voel ik mij weer goed. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Wil je mij na het lezen van mijn verhaaltje, beter leren kennen? Dat kan! Maak dan maar snel een afspraak met mij. Groetjes van Pokkie.

Pokkie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
25-04-2005
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Pokkie

Pokkie
<     Marieke
Sam     >