Polly zoekt een huis met tuin

Ik heb al veel meegemaakt in mijn jonge leven. Mijn rugzakje zit vol met nare ervaringen. Daarom hoop ik nu op een zorgeloze en mooie toekomst.

Samen met drie nestgenootjes ben ik gevonden op straat. Wij zaten twee om twee in dichtgesnoerde reismandjes. Wij lagen in ons eigen vuil en uitwerpselen. Het was verschrikkelijk! Gelukkig zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier waren wij veilig en werden wij liefdevol opgevangen.

De mensen zagen dat ik een klein poesje was. Maar ik had een verdacht dikke buik. Ik bleek zwanger te zijn. Korte tijd daarna ben ik bevallen van drie gezonde kittens. Wat was ik trots op mijn kroost! Inmiddels zijn zij het huis uit en mag ik nadenken over mijn eigen toekomst.

Graag zoek ik een huisje zonder kinderen en zonder andere dieren. Een tuin is een must voor mij. Mensen vind ik nog steeds spannend. Dit komt waarschijnlijk door het trauma dat ik heb opgelopen doordat ik gedumpt ben. Als mensen mij proberen te aaien, reageer ik met blazen en grote ogen. Maar soms snuf ik aan vingers. Dan ben ik toch wel nieuwsgierig. Aaien laat ik nog niet toe. Ik hoop dat ik met veel geduld en tijd het vertrouwen in de mens weer terugkrijg. Zodat ik weer ontspannen kan zijn in het contact met mensen.

LET OP: Een of twee baasjes zijn ideaal voor mij. Baasjes die gewend zijn om met katten met een rugzakje om te gaan. Die veel tijd, geduld en begrip hebben voor mij. Die mij de kans geven mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Weet je wat ik heel lekker vind? Gekookte kipfilet. Daar kan je mij echt mee paaien. Als ik in een nieuw huisje woon, kan je dat gebruiken om mij verder te socialiseren.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Beverdam in Alkmaar.

Ik hoop dat er iemand is die mij, een poes met een rugzakje, een mooie toekomst gunt. Een veilig huisje met begripvolle baasjes waar ik altijd mag wonen, dat is mijn grootste wens. Wil jij mijn nieuwe baasje worden? Liefs van Polly.

Polly

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2017
Opname
22-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Polly

Polly

Polly

Polly

Polly in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Pip
Popeye     >