Popeye zoekt een huis met tuin

Mijn naam is Popeye. Ik doe mijn naam geen eer aan. Want ik sta bijna altijd met mijn oogjes dicht op de foto. Dat vind ik zelf best wel grappig!

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat ik onzindelijk was. Van jongs af aan had ik daar last van. De laatste jaren werd dit erger. De eigenaar heeft van alles geprobeerd, maar niets hielp. Hier bij Zwerfdier is dit probleem grotendeels verholpen. Gemiddeld 1 keer per week plas ik naast de kattenbak. De mensen denken dat dit komt door de stress van de andere katten in de kamer.

Mijn karakter is lief en goedaardig. Dol ben ik op aandacht van mensen. Als er iemand in de kamer komt, miauw ik om aandacht. Als ik dan geknuffeld word, ben ik rondom gelukkig. Een schootkat ben ik niet. Ik ben een echt gezelligheidsdier.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Heerlijk vind ik het buiten te zijn. Dan geniet ik van de buitenlucht. Een rustig huisje zonder al te veel drukte, is het fijnst voor mij. Daarom wil ik niet bij kleine kinderen wonen. Oudere kinderen vanaf ca 16 jaar zijn geschikt voor mij. Van andere dieren krijg ik stress. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen.

BELANGRIJK: DIEETVOER: Ik eet speciaal voer voor mijn blaas. Dit zijn CD brokken. Deze moet ik mijn hele leven blijven eten. Heel belangrijk is dat ik ook elke dag natvoer eet. Dat vind ik heel lekker. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

BELANGRIJK: KATTENBAKKEN: Gezien mijn onzindelijkheidsverleden moet ik twee kattenbakken hebben in mijn nieuwe huisje. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

BELANGRIJK: VACHTVERZORGING. Omdat ik mijn vacht zelf niet goed genoeg verzorg, is het belangrijk dat mijn vacht goed wordt bijgehouden. Dat voorkomt dat mijn vacht klitten krijgt of vervilt. Dit kan het beste gedaan worden door een trimmer aan huis. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

BELANGRIJK: VLOOIENALLERGIE:Omdat ik last heb van vlooienallergie, moet ik regelmatig ontvlooid worden. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

Er is best veel om rekening mee te houden als je mij in huis neemt. Maar ik geef daar heel veel liefde en gezelligheid voor terug. Dus, durf jij de uitdaging aan om mij een fijn huisje te bieden? Dan hoop ik je snel te zien. Dikke knuffel van Popeye.

Popeye

Geslacht
Kater
Geboren
24-07-2009
Opname
29-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Popeye

Popeye

Popeye

Popeye

Popeye

Popeye in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Polly
Rakker     >