Puck zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke speelse poes”

Hoi allemaal! Ik ben Puck. Ik vertel mijn verhaal omdat ik graag een wit voetje..uhh pootje bij je haal. Dat is voor mij niet zo moeilijk gelukkig. Kijk maar naar mijn mooie witte vachtje. Daar smelt je toch meteen voor?!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik in huis plaste. Er is geen oorzaak gevonden waarom dit deed. Overigens ben ik bij Zwerfdier volkomen zindelijk hoor. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak. Bij binnenkomst was ik van slag. Maar inmiddels ben ik hier helemaal gewend. Ik ben klaar voor de volgende stap in mijn leven: Een nieuw fijn huisje!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, rustig en nieuwsgierig. Als ik jou nog niet zo goed ken, ben ik wat verlegen. Maar zodra ik jou vertrouw ben ik heel aanhankelijk. Dan ben ik echt een knuffelpoes! Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen hoor. Maar samen spelen is veel leuker. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon? Weet je waarmee je bij mij een wit voetje kunt halen? Met Liquid snack. Daar ben ik dol op! Als je mij dat geeft worden we gauw vriendjes.

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere katten vind ik niet leuk. Ik wil graag als enige kat bij je wonen. Voor honden ben ik bang. Daarom wil ik niet dat er een hond in mijn huisje woont of op visite komt. Een tuin bij mijn huisje staat bovenaan mijn verlanglijstje. Als het mooi weer is ben ik graag buiten. Maar niet als het regent hoor. Mij niet gezien. Dan blijf ik liever binnen. Gezellig bij jou.

Let op: Mijn oren zijn wit. In de zon kunnen ze verbranden. Dit is gevaarlijk. Daarom moeten mijn oren worden ingesmeerd bij zonnig weer. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover meer vertellen.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast elke dag natvoer (merk maakt niet uit). Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier informeren je over dit alles goed.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Govert Flinckplantsoen in Heerhugowaard.

Ben je na het lezen van mijn verhaaltje helemaal gesmolten? Ik had ook niet anders verwacht. Kom je snel langs om kennis te maken? Dat zet ik graag mijn beste witte beentje...pootje voor. Hopelijk tot gauw. Knuffel van Puck.

Puck

Geslacht
Poes
Geboren
08-08-2017
Opname
10-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Puck

Puck

Puck

Puck in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Prince
Raven     >