Purrito zoekt een huis met tuin

Hallo allemaal. Mijn naam is Purrito. Ze vroegen mij om wat over mezelf te vertellen. Waarom ik Purrito heet weet ik niet. Maar het klinkt wel lief. Vind je ook niet? Toevallig bén ik ook nog eens erg lief. Grappig hè? Daarom ben ik heel blij met mijn naam.

Al een tijdje liep ik rond op de vindplaats. Er is gecontroleerd of ik gechipt was. Dat was niet het geval. Ook liep ik een aantal dagen met een belbandje. Hier is niet op gereageerd. Daarom ben ik opgenomen bij Stichting Zwerfdier. Bij binnenkomst was ik erg lief en liet ik mij gemakkelijk nakijken.

Mijn karakter is lief en makkelijk. Knuffelen vind ik heerlijk. Dat vind ik altijd zo gezellig! Ik ben dan ook een echt knuffelkat. Dol ben ik op aaitjes. Dan ga ik spinnen. Lief van mij hè?

Heel graag zoek ik een huisje bij één of twee volwassen baasjes. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Die vind ik te druk. Daarmee wil ik niet samen wonen. Met kinderen vanaf 16 jaar wil ik wel mee samenwonen. Het is dan wel belangrijk dat deze kinderen gewend zijn om met katten om te gaan. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Als er al andere katten in je huis wonen vind ik dat niet erg. Toch is het belangrijk dat een eventuele andere kat sociaal is en andere katten gewend is. Graag wil ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Dan kan ik af en toe een frisse neus halen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de G.A. Holzmüller Teengsstraat in Alkmaar.

Ben jij op zoek naar een gezellige knuffelkat? Zoek dan niet verder! Pak de telefoon voor een afspraak met mij. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel. Knuffeltje van Purrito.

Purrito   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2017
Opname
03-06-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Purrito

Purrito

Purrito

Purrito

Purrito in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Nana
Rakker     >