Quinsy zoekt een huis met een tuin

Mijn naam Quinsy komt uit het Latijn en betekent vijf. Dat treft want vijf was mijn lievelingsgetal. Ik zoek voor de tweede keer een huisje. Nu is twee mijn lievelingsgetal.

Van kitten af aan woonde ik samen met mijn baasje op een bovenwoning. Mijn baasje kan niet meer voor mij zorgen. Hij heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht omdat hij mij een mooie nieuwe toekomst gunt. Hier was ik enorm van slag. Ik blies en mepte naar iedereen. Na veel tijd en geduld van alle verzorgers, ben ik inmiddels veranderd in een lieve en aanhankelijke kater. Chapeau voor alle toegewijde mensen van Zwerfdier!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Knuffelen en aandacht vind ik fijn. Omdat ik in mijn vorige huisje weinig gewend was, vind ik nieuwe dingen nogal spannend. Soms kan ik dan terughoudend reageren. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Omdat ik mijn vacht zelf niet zo goed verzorg, is het belangrijk dat deze regelmatig gekamd wordt. Gelukkig vind ik dit heerlijk. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daarom denken de mensen dat een tuintje goed is voor mij. Daarin kan ik lekker spelen.

Let op: Omdat ik altijd op een bovenwoning heb gewoond, ben ik geen verkeer gewend. Dit is dan ook gevaarlijk voor mij. Daarom is van het van belang dat ik goed begeleid word in het naar buiten gaan. Zodat ik goed kan wennen. Een afgesloten tuin zou ook heel geschikt zijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover meer vertellen.

Omdat ik geen andere katten gewend ben, is het beter dat ik alleen in een huisje woon. Kinderen ben ik niet gewend en vind ik niet leuk. Naar onbekende mensen, ben ik terughoudend. Een rustig huisje, bij een of twee baasjes, is het beste voor mij.

Ben jij na het lezen van mijn verhaaltje nieuwsgierig geworden naar mij? Dat kan ik me voorstellen. Daarom nodig ik je van harte uit om gezellig langs te komen. Zie ik je snel? Doei! Quinsy.

Quinsy

Geslacht
Kater
Geboren
06-06-2011
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Quinsy

Quinsy

Quinsy

Quinsy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Prutje
Roel     >