Rabi zoekt een huis met tuin

“Ik ben een terughoudende poes”

Val jij op groene ogen met een mooi zwart randje? Wie weet kan ik jou dan verleiden met mijn mooie blik!

Samen met een aantal soortgenoten liep ik rond op een industrieterrein. Omdat dit zo niet langer kon, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik erg van slag en wilde het liefst ontsnappen. Al snel bleek dat ik zwanger was. Inmiddels ben ik bevallen van 4 mooie baby’s. Mijn kinderen hebben allemaal hun koffertjes gepakt.

Toen mocht ik zelf op zoek naar een huisje en dat had ik al snel gevonden. Maar in dat huisje woonde een kat die mij pestte. Daar raakte ik zo gestrest van dat ik niet eens meer op de kattenbak durfde. En van al die stress kreeg ik ook nog eens blaasgruis. Je begrijpt wel dat het zo niet langer kon. Daarom ben ik weer bij Zwerfdier komen wonen. En krijg ik opnieuw de kans om een huisje te zoeken, fijn hè?

Mijn karakter is lief en rustig. Maar ik ben ook verlegen, bang en heel terughoudend. Als je met mij speelt, vind ik dat heel leuk. Maar ik ga niet in mijn eentje spelen, daar vind ik niks aan. Als je mij heel voorzichtig benadert, mag je mij langs mijn wangetje aaien. Maar ik vind het nog wel eng hoor. En optillen houd ik echt niet van. Laat mij maar lekker met alle 4 mijn pootjes op de grond staan!

Vanwege mijn terughoudende gedrag zoek ik rustige baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Baasjes die mij veel tijd en geduld geven om weer een normaal kattenleven te leiden. Gewoon in een veilig en knus huisje. Als ik bij jou kom wonen zal ik dan ook langere tijd nodig hebben om te wennen. Houd je hier serieus rekening mee?

Het is belangrijk dat in mijn huisje zeker één makkelijke en heel sociale kat woont. Maar meer katten mag ook hoor, als ze maar sociaal zijn! Dat vind ik gezellig maar is ook belangrijk voor mij. Van een andere kat kan ik leren dat aandacht van mensen fijn is. Ik mag dus NIET als enige kat in een huisje wonen! Aan honden ben ik niet gewend, dus ik wil niet naar een huisje waar honden wonen.

Ook vind ik het fijn als je een grote tuin hebt. Daarin kan ik lekker spelen want ik ben nog een jonge poes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen.

BELANGRIJK: DIEETVOER: Omdat ik blaasgruis heb gehad, moet ik in mijn nieuwe huisje blaasbrokken eten. Het is belangrijk dat ik daarbij ook natvoer eet. Dit is goed voor mij. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over voorlichten.

Weet je waar je me heel goed mee kan paaien? Met liquid snack, dat lik ik zo van je vingers af. Dat kan dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband op te bouwen met mij.

BELANGRIJK: In mijn vorige huisje vertoonde ik onzindelijk gedrag omdat ik gepest werd. Daarom is het belangrijk dat er meerdere kattenbakken in mijn huisje staan. Ook hierover kunnen de mensen van Zwerfdier je verder inlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Woon jij al samen met één of meer heel sociale katten? En heb jij ervaring met terughoudende katten zoals ik? Dan hoop ik dat je me snel een bezoekje komt brengen! Houd je er dan rekening mee dat ik terughoudend overkom? Hopelijk tot gauw! Kopje van Rabi.

Rabi

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2019
Opname
14-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rabi

Rabi

Rabi

Rabi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Pepsi
Ragnar     >