Rabi zoekt een huis met ruime tuin bij een sociale kat

“Ik ben een terughoudende poes”

Val jij op groene ogen met een mooi zwart randje? Wie weet kan ik jou dan verleiden met mijn mooie blik!

Samen met een aantal soortgenoten liep ik rond op een industrieterrein. Omdat dit zo niet langer kon, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik erg van slag en wilde het liefst ontsnappen. Al snel bleek dat ik zwanger was. Inmiddels ben ik bevallen van 4 mooie baby’s. Mijn kinderen hebben allemaal hun koffertjes gepakt. Dus nu is het mijn beurt om op zoek te gaan naar een fijn huisje.

Mijn karakter is lief en terughoudend. Als je mij heel voorzichtig benadert, mag je mij langs mijn wangetje aaien. Maar ik vind het nog wel eng hoor.

Vanwege mijn terughoudende gedrag zoek ik baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Baasjes die mij veel tijd en geduld geven om weer een normaal kattenleven te leiden. Gewoon in een veilig en knus huisje. Als ik bij jou kom wonen zal ik dan ook langere tijd nodig hebben om te wennen. Houd je hier serieus rekening mee?

Het is belangrijk dat in mijn huisje al een makkelijk en sociale kat woont. Dat vind ik gezellig maar is ook belangrijk voor mij. Van een andere kat kan ik leren dat aandacht van mensen fijn is. Ik mag dus NIET als enige kat in een huisje wonen! Ook vind ik het fijn als je een grote tuin hebt. Daarin kan ik lekker spelen want ik ben nog een jonge poes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Woon jij al samen met een andere makkelijke kat? En heb jij ervaring met terughoudende katten zoals ik? Dan hoop ik dat je me snel een bezoekje komt brengen! Houd je er dan rekening mee dat ik terughoudend overkom? Hopelijk tot gauw! Kopje van Rabi.

Rabi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2019
Opname
14-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rabi

Rabi

Rabi
<     Pebbel
Rakker     >