Rakker zoekt een huis met tuin

Ik weet dat ik de jongste niet meer ben, maar ik heb zóveel liefde te geven. Mijn grootste hartenwens is dan ook een fijn huisje waar ik mijn liefde met jou kan delen. Is jouw huis en hart groot genoeg om mijn wens in vervulling te laten gaan?

Gelukkig en tevreden woonde ik met mijn baasje en een andere kat in een huis. Tot ons verdriet moest ons baasje afscheid van ons nemen. Hij kon niet meer voor ons zorgen. Nu wonen wij bij Stichting Zwerfdier.

Toen ik bij Zwerfdier kwam, had ik wat problemen met mijn gebit. Inmiddels ben ik naar de tandarts geweest. Nu is mijn gebit weer tiptop in orde.

Mijn karakter is lief, rustig en goedaardig. Ik ben een echte knuffelpoes. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Als ik geknuffeld word, kroel ik erop los. Graag ben ik dichtbij de mensen. Van huiselijke gezelligheid kan ik echt genieten. Toch ben ik ook een zelfstandige kat. Ik kan mijzelf goed vermaken.

Een huis met tuin vind ik fijn. Graag kom ik buiten maar alleen overdag. ’s Avonds wil ik lekker binnen zijn. Ik weet niet hoe een kattenluik werkt. Kinderen ben ik niet gewend. Die zijn te druk voor mij. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen. Wel wil ik graag bij een of twee rustige mensen wonen. In mijn vorige huisje woonde ik met een andere kat. Dit ging goed. Daarom kan ik bij een andere sociale kat wonen. Honden ben ik gewend.

Spreekt mijn verhaaltje jou aan? Dan vind ik het fijn als je de telefoon pakt en een afspraak met mij maakt. Dan hoop ik dat ik heel gelukkig mag worden in jouw huisje. Liefs van Rakker.

Rakker

Geslacht
Poes
Geboren
09-06-2004
Opname
10-06-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rakker

Rakker

Rakker

Rakker

Rakker in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Puma
Rinaldo     >