Rama zoekt een huis met tuin

“Ik ben een verlegen knuffelkat”

Val jij op vrolijk en speels maar ook op verlegen? Dan ben ik misschien wel dé jonge kater voor jou!

Lange tijd zwierf ik met een aantal soortgenoten rondom een boerderij. De mensen vonden dit geen goede situatie. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. In het begin was ik erg van slag. Inmiddels woon ik hier een tijdje. Sinds ik losloop voel ik mij steeds meer op mijn gemak. Nu is het tijd om een fijn huisje te zoeken. Dat vind ik spannend maar ook heel leuk.

Mijn karakter is lief, vrolijk en speels maar ook verlegen. Omdat ik geen mensen gewend was, vond ik die in het begin heel erg spannend. Maar door alle aandacht die ik hier krijg, vind ik ze niet zo eng meer. Sterker nog, ik laat mij goed aanhalen en knuffelen. Maar let op, dit laat ik alleen toe als ik jou ken en vertrouw. Als ik jou nog niet ken, vind ik jou eng en loop ik voor je weg. Houd je hier rekening mee als je naar mij komt kijken?

Als ik nadenk over mijn toekomstige huisje, wil ik graag een tuin. Daarin kan ik lekker ravotten. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Met jong volwassenen vanaf circa 16 jaar, kan ik wel samenwonen. Een andere sociale makkelijke kat, vind ik gezellig. Daar kan ik fijn mee spelen. Toch kan ik ook alleen in een huisje wonen want ik kan mijzelf goed vermaken.

Let op: Als ik als enig dier in een huisje woon, wil ik dat er elke dag met mij gespeeld wordt. Ook wil ik graag genoeg aandacht krijgen van mijn baasjes. Daarom wil ik dat mijn baasjes part-time werken. Zij moeten er ook rekening mee houden dat ik in het begin heel verlegen ben. Daarom is het belangrijk dat ik de tijd en geduld krijg om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Houd je hier allemaal serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Wie valt er op mijn ondeugende uitstraling en mijn sprankelende karakter? Ben jíj dat misschien wel? Dan hoop ik je snel te zien. En wie weet mag ik dan wel in jouw fijne huisje wonen. Pootje van Rama.

Rama   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2020
Opname
13-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rama

Rama

Rama
<     Plumie
Reggie     >