Ramon zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een verlegen kater”

Hoi, ik heet Ramon. Mooie Spaanse naam heb ik, hè? Die is mij dan ook op het lijf geschreven. Spanjaarden hebben namelijk net als ik een hekel aan eenzaamheid. Daarom wil ik dolgraag naar een huisje met veel ‘amigos’! Misschien wel bij jou?!

Al een tijdje liep ik rond op de vindplaats. Omdat ik geen eigenaar had, bracht de VKA (Vermiste Katten Alkmaar) mij naar Stichting Zwerfdier. In het begin was ik van slag. En nog steeds vind ik alles best heel spannend. Maar toch mag ik op zoek naar een heerlijk huisje. Dat lijkt mij super!

Mijn karakter is verlegen, bang en héél terughoudend. Er is nog een lange weg te gaan in mijn socialisatieproces. Wat je goed kunt gebruiken om mij te paaien zijn lekkere hapjes. Ik ben namelijk dol op liquid snack! Dat vind ik echt om te smullen. Als je mij dat geeft, kom het vast helemaal goed tussen ons!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes die ervaring hebben met bange en héél terughoudende katten. Die tijd en veel geduld hebben om mij te laten wennen aan een huiselijke omgeving. Kinderen houd ik niet van. Dus daarmee wil ik niet samenwonen. In het begin kan ik een terugslag krijgen. En die kan best wel een tijdje duren. Houd je daar goed rekening mee?

In mijn nieuwe huisje mag ik absoluut NIET als enige kat wonen. Dus er moet minimaal één sociale kat in mijn nieuwe huisje wonen. Maar er mogen zeker ook meerdere andere ‘amigos’ wonen. Dat vind ik gezellig! Aan honden ben ik niet gewend. Dus die mogen niet in mijn nieuwe huisje wonen. Een heerlijke tuin is wel een must. Buiten zijn vind ik het lekkerste dat er is!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de A.C. de Graafweg in Heerhugowaard.

Wil jij deze mooie ‘chico’ (jongen) een heerlijke voor-altijd ‘casa’ (huis) geven? Heb jij tijd en veel geduld om mij te laten wennen? En heb jij één of meer ‘amigos’ voor mij? Dan hoop ik je ‘pronto’ (snel) te zien! Houd je er rekening mee dat ik niet meteen naar je toekom als je naar mij komt kijken? Olé olé van Ramon!

Ramon   -   geplaatst

Geslacht
kater
Geboren
14-03-2022
Opname
01-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Ramon

Ramon
<     Poerkie
Raven     >