Randy zoekt samen met Lisa een huis met een tuin

“Ik ben een rustige knuffelkater”

Hoii, mijn naam is Randy. En mijn zusje heet Lisa. En weet je wat zo leuk is? Op Youtube zijn twee bloggers die ook Lisa en Randy heten. Lisa en ik hebben ook geprobeerd om beroemd te worden op Youtube. Helaas is dat niet gelukt. We waren alleen beroemd bij ons in de straat. Maar we vonden dat niet zo erg hoor.

Mijn baasje is overleden. Daarom ben ik samen met mijn zusje Lisa naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten niet alleen ons baasje missen. Maar ook onze vertrouwde omgeving. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar wel benaderbaar.

Mijn karakter is lief, rustig en verlegen. Ik ben een beetje speels en iets stoerder dan Lisa. Als ik je vertrouw vind ik het heerlijk om met je te knuffelen. Gek ben ik op blikvoer. Dat kan dan ook goed gebruikt worden om een vertrouwensband op te bouwen met mij. De mensen van Zwerfdier kunnen jou vertellen hoe je dit kan doen.

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Met jongvolwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik wel samenwonen. Ook vind ik het niet erg als er al een andere kat woont. Het is wel belangrijk dat een eventuele andere kat sociaal is en andere katten gewend is. Honden ben ik niet gewend. Daarmee wil ik dan ook niet samenwonen.

Omdat ik het heerlijk vind om naar buiten gaan, wil ik graag een tuin bij mijn huisje. Dan kan ik samen met mijn zusje in de bomen klimmen. Daarom wil ik héél graag samen met haar naar een huisje. Wij zijn vaak samen te vinden. Soms liggen wij heerlijk knus samen in een mandje. Wij zijn dan ook echt gek op elkaar.

Heb jij een fijne tuin waarin Lisa en ik kunnen ravotten? Waar wij ons weer helemaal thuis kunnen voelen zoals we ook bij onze baasje deden? Dan hoop ik dat je snel kennis komt maken. Houd je er rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Tot gauw! Pootje van Randy. (En natuurlijk ook van Lisa).

Randy   -   geplaatst

22-06-2018