Raven zoekt een huis met een tuin samen met poes Sunny bij ervaren baasjes

“Ik ben een terughoudende poes”

Hoi, mijn naam is Raven. Mijn vachtje heeft mooie donkere streepjes en ik heb een lief wit snoetje al zeg ik het zelf.

Samen met een aantal soortgenoten liep ik rond bij een boerderij. Omdat dit zo niet langer kon, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Na een tijdje bleek dat ik zwanger was en ben ik bevallen van 2 kittens. Inmiddels zijn mijn kittens groot genoeg om op eigen pootjes te staan. Ik mag nu op zoek naar een huisje.

Mijn karakter is rustig en terughoudend. Bij Zwerfdier zoek ik vaak een veilig plekje in de krabton. Soms alleen en soms met poes Sunny. Van hieruit kan ik alles goed bekijken. Mensen vind ik nog spannend. Als zij mij willen benaderen, reageer ik terughoudend. Aaien laat ik dan ook nog niet goed toe.

In de kraamkamer heb ik kennisgemaakt met moederpoes Sunny. We hadden meteen een klik. Uren hebben we gebabbeld over de opvoeding van onze kinderen. Omdat we het zo goed met elkaar kunnen vinden wil ik graag met Sunny samen in een huisje wonen.

Graag zoek ik een rustig huisje bij één of twee baasjes met ervaring en geduld. Baasjes die accepteren dat het een tijd kan duren voordat ik ze vertrouw. Daarom is het belangrijk dat ik met rust en geduld benaderd word. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis haalt?

Een tuin is belangrijk voor mij, daarin kan ik lekker samen met Sunny ravotten. Kinderen vind ik eng, daar wil ik dus niet mee samenwonen. Ik ben heel sociaal naar andere katten. Daarom kan ik goed met een andere sociale kat samenwonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van het Geestmerambacht en de Diepmeerweg in Oudkarspel.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat ik zoek? En heb jij de tijd, geduld én de ervaring om met een terughoudende poes als ik om te gaan? Dan hoop ik dat jij mij, samen met Sunny, een kans geeft. Houd je er dan wel rekening mee dat wij terughoudend overkomen als je naar ons komt kijken? Pootje van Raven. (En van Sunny natuurlijk!).

Raven

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2018
Opname
04-07-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Raven

Raven

Raven

Raven

Raven in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Pepsi
Sammie     >