Raven zoekt samen met Sirana een huis met een heel veilige tuin of een boerderij

“Ik ben een lieve rustige poes”

Hoi, mijn naam is Raven. Mijn naam spreek je uit als ‘Reven’. Raar hoor, om een poes met een vachtje met mooie donkere streepjes en een lief wit snoetje naar een raaf te noemen. Ik lijk daar absoluut niet op en ben ook helemaal niet zwart. Maar ja, ik had geen inspraak!

Samen met een aantal soortgenoten liep ik rond bij een boerderij. Omdat dit zo niet langer kon, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar bleek dat ik zwanger was en beviel ik van 2 kittens. Toen mijn kittens de deur uit waren, vertrok ik samen met een vriendin naar een huisje. Maar toen mijn maatje op een dag niet meer thuiskwam, was ik zo verdrietig dat ik onzindelijk werd. Daarom ben ik teruggebracht naar Zwerfdier. Hier doe ik alles keurig op de bak. Ik mocht in het grote adoptieverblijf wonen. Daar ontmoette ik poes Sirana. Wij hadden direct een klik. Het lijkt ons geweldig om samen naar een fijn huisje te gaan. Dat lijkt ons echt superleuk!

Mijn karakter is lief, rustig en nieuwsgierig. Als ik je nog niet zo goed ken, ben ik verlegen. Daarom kijk ik eerst de kat uit de boom. Je moet mij gewoon tijd gunnen om die verlegenheid te overwinnen. Lekkere hapjes zoals liquid snack en gekookte kip kun je goed gebruiken om onze vertrouwensband op te bouwen. Daar ben ik namelijk dol op. In het begin liet ik mij niet aaien. Inmiddels laat ik mij aaien door mensen die ik vertrouw. Stiekem geniet ik daar ook van. Leuk hè?

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten zoals ik. Baasjes die accepteren dat het een tijd kan duren voordat ik ze vertrouw. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes ervaring hebben in het omgaan met verlegen katten zoals ik. Die tijd en geduld hebben om mij te laten wennen aan een nieuwe omgeving. Die tijd en geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik een terugslag zal krijgen als ik bij je kom wonen?

Sirana en ik zijn heel graag samen. Maar in mijn nieuwe huisje mogen naast Sirana, best nog één of meerdere katten wonen. Dat vinden wij gezellig. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen.

LET OP: Buitenruimte is voor mij een must. Dan kan ik lekker naar buiten samen met Sirana. Ik ben helemaal niet gewend aan verkeer of drukte. Daarom wil ik een huis met een heel veilige buitenruimte. Dit kan een vrijstaand huis met grote tuin zijn. In een héél rustige autoluwe buurt zonder kinderen. Een huis met een afgesloten tuin is ook heel geschikt. Een boerderij met erf kan natuurlijk ook. Zolang ik maar geen risico loop, dat ik in het verkeer of drukte terechtkom. Je leest het al, je kunt met mij alle kanten op! De mensen van Zwerfdier informeren je goed hoe je jouw tuin kunt afsluiten.

BELANGRIJK: Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huisje meerdere kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over inlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Zuidervaart in Zuid-Schermer of de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Ben jij dat ervaren, geduldige baasje dat deze dame met haar lieve snoetje mee naar huis wil nemen? Dat tijd en geduld heeft om mij te laten wennen? Dat ook mijn vriendin Sirana een heerlijk leventje wil geven? En ook nog die oh zo belangrijke heel veilige buitenruimte heeft voor ons? Dan hopen we je gauw te zien! We kijken wel eerst even de kat uit de boom hoor! Kopje van Sirana (en Raven)!

Raven

Geslacht
Poes
Geboren
01-11-2019
Opname
17-10-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Raven

Raven

Raven

Raven

Raven in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Ramon
Shadow      >