Reggie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een heel verlegen kat”

Ik ben een aandoenlijk zwarte kater. Klein van stuk met mooie gele ogen. In mijn hals heb ik een rondje met witte haren. Dat vind ik zelf heel beeldig staan. Jij ook?

Eenzaam en koud liep ik buiten te zwerven. Mijn vinder zag dat ik ontzettende honger had. Omdat het heel slecht weer was ben ik van straat gehaald en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier was het warm en veilig. Bij binnenkomst was ik van slag maar ik liet mij wel nakijken.

Mijn karakter is goedaardig, verlegen en rustig. In het begin van mijn verblijf liet ik mij moeilijk benaderen door de mensen. Die was ik namelijk niet gewend en vond ik eng. Inmiddels woon ik hier een tijdje en gaat het steeds beter met mij. Als mensen in de kamer komen, ren ik in eerste instantie voor ze weg. Maar als zij mij na een tijdje rustig benaderen, vind ik dat prima. Ik laat mij al een beetje aaien. Soms begin ik dan zelfs te kroelen. Want stiekem vind ik die aandacht heel fijn. Fijn voor mij hè?

Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes mij veel tijd en geduld geven om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Dat zij begrijpen dat het een tijd duurt voordat ik hen vertrouw. Alleen dan kan ik mij ontplooien tot een gelukkige kat die zichzelf durft te zijn. Daarom zoek ik baasjes die ervaring hebben met schuwe katten.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Andere katten en kinderen vind ik niet leuk. Daarom zoek ik een huisje zonder andere dieren en kinderen. Een of twee baasjes is ideaal voor mij. Anders vind ik het veel te druk.

BELANGRIJK: Ik heb problemen met mijn ontlasting. Daarom eet ik ID brokjes. Die zijn licht verteerbaar. Deze moet ik altijd blijven eten! Blikvoer mag ik absoluut niet eten. Elke dag krijg ik medicatie. Deze eet ik in gekookte kipfilet. Dit moet ik ook in mijn nieuwe huisje krijgen. De mensen van Zwerfdier zullen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK:Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Regthuisstraat in Oudkarspel.

Na alles dat ik heb meegemaakt, ben ik toe aan een eigen huisje. Daar hoop ik goede zorg te krijgen maar ook het huiselijke geluk te vinden dat ik zo verdien. Kan jij mij dat bieden? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Houd je er dan wel rekening mee dat ik mij misschien verstop als je naar mij komt kijken? Kopje van Reggie.

Reggie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2019
Opname
13-02-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Reggie

Reggie

Reggie
<     Raven
Rekel     >