Remie zoekt een huis met tuin bij een poezenmaatje

“Ik ben een verlegen poes”

Val jij op een aandoenlijke en verlegen poes? Dan ben ik misschien wel het huisgenootje dat je zoekt!

Lange tijd zwierf ik met een aantal soortgenoten rondom een boerderij. Dit was geen goede situatie. Daarom woon ik nu bij Stichting Zwerfdier. In het begin was ik erg van slag. Inmiddels woon ik hier een tijdje. Sinds ik losloop voel ik mij iets meer op mijn gemak. Nu is het tijd om een fijn huisje te zoeken. Dat vind ik spannend maar ook leuk.

Mijn karakter is lief, aandoenlijk en verlegen. Omdat ik geen mensen gewend was, vond ik die in het begin heel erg spannend. Maar door alle aandacht die ik hier krijg, laat ik dat steeds meer toe. De mensen moeten dan wel naar mij toekomen. Zelf vraag ik er nog niet om. Knuffels en aaitjes vind ik fijn en soms laat ik mij zelfs kammen. Maar let op, dit laat ik alleen toe als ik jou ken en vertrouw. Als ik jou nog niet ken, vind ik jou eng en loop ik voor je weg. Houd je hier rekening mee als je naar mij komt kijken?

Als ik nadenk over mijn toekomstige huisje, wil ik graag een tuin. Daarin kan ik lekker ravotten. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Het is van belang dat mijn baasjes ervaring hebben met terughoudende katten. In het begin zal ik namelijk verlegen zijn en erg moeten wennen. Daarom is het belangrijk dat ik de tijd en geduld krijg om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Het is belangrijk dat ik samenwoon met een andere makkelijke sociale kat. Dat vind ik gezellig maar is ook belangrijk voor mij. Van een andere kat kan ik leren dat aandacht van mensen fijn is. Ook kunnen we samen fijn spelen. Ik mag dus NIET als enige kat in een huisje wonen!

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Ben jij een ervaren kattenbaasje en heb jij een andere makkelijke kat? Dan hoop ik dat jij mij een kans geeft. Want na mijn leven op straat, wil ik heel graag bij jou en een gezellig poezenmaatje wonen. Bel je snel? Pootje van Remie.

Remie

Geslacht
Poes
Geboren
01-11-2019
Opname
14-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Remie

Remie

Remie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Reggie
Ronan     >