Rina zoekt een huis met tuin

Mijn vacht heeft heel veel kleurtjes. De mensen noemen dat wel “cyper-schildpad met wit”. Wat klinkt dat chique hè?

Ik liep te zwerven op straat. Het kostte moeite om mijzelf in leven te houden. Omdat ik sterk vermagerd was, ben ik naar Zwerfdier gebracht. Daar begon ik meteen te eten, zo’n honger had ik! Bij binnenkomst liet ik mij goed nakijken, ik was heel lief.

Mijn karakter is lief en rustig. De mensen vinden mij een knuffelkat. Ik kan echt genieten van knuffels en aaitjes. Liefdevolle aandacht vind ik dan ook fijn.

Nu ik hier een tijdje woon, mag ik een fijn huisje zoeken. Heel graag wil ik een tuin, ik kom namelijk graag buiten. Het is belangrijk dat ik in een rustig huisje woon. Bij een of twee baasjes. Ik houd namelijk van rust om mij heen. Van teveel drukte word ik schrikkerig. Kinderen zijn dan ook niet geschikt voor mij. Soms schrik ik van onverwachte bewegingen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

** BELANGRIJK** Andere katten vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Het is belangrijk dat ik goed eet. Brokjes eet ik prima maar dol ben ik op natvoer. Graag wil ik in mijn nieuwe huisje ook natvoer eten.

Vind jij het leuk om mij beter te leren kennen? Dan wacht ik jouw telefoontje af. Want wie weet hebben wij wel een klik met elkaar. En misschien mag ik dan wel bij jou komen wonen. Hopelijk tot snel! Kopje van Rina.

Rina   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2017
Opname
10-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Rina

Rina

Rina
<     Puma
Rinaldo     >