Rinus zoekt een huis met tuin

Ooit een zwart-witte kater met zulke grote witte snorharen gezien? Kijk maar goed op de foto’s. Wat zijn ze mooi hè?

In mijn huisje woonde een andere kat. Die vond ik helemaal niet aardig. Wij gingen dan ook niet goed met elkaar om. Mijn baasjes vonden dat het zo niet meer verder kon. Daarom hebben zij besloten om afstand van mij te doen. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en mag ik een nieuw geschikt huisje zoeken.

Er woonden ook kinderen in mijn vorige huisje. Zij waren veel te druk voor mij, ik vond ze niet leuk. Wat ik wel heel leuk vond is overal op klimmen in huis. Ik ben dan ook een nieuwsgierige en ondernemende kat. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Ook ben ik heel speels. Van spelen word ik vrolijk. Heel graag kwam ik in de tuin. Ik geniet enorm van het zonnetje en de buitenlucht.

Mijn baasjes vonden dat ik niet sociaal was. Mijn verzorgers bij Zwerfdier zien dat ik hier een sociale en aanhankelijke kat ben. Als er iemand in de kamer komt, verwelkom ik diegene altijd met kopjes of ik flank langs de benen. Dan wil ik graag aandacht, daar ben ik namelijk dol op. Ik ben een echte knuffelkat.

Het is van belang dat ik nierdieet krijg. Deze brokjes vind ik heel lekker. Deze moet ik ook in mijn nieuwe huisje blijven eten. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Ben jij op zoek naar een lieve vrolijke knuffelkat? Heb jij geen andere dieren of kinderen in huis? En, heb jij een fijne tuin waarin ik kan spelen? Neem dan maar snel contact op met mij. Wie weet verwelkom ik jou wel met gezellige kopjes. Dat zou toch leuk zijn hè? Dáág, groetjes van Rinus.

Rinus   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2012
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Rinus

Rinus

Rinus in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Prutje
Solar     >