Robin zoekt een huis met tuin

“Ik ben een rustige knuffelpoes”

Mijn mooie wit-cyperse vacht doet iedereen smelten. En, weet je wat zo leuk is? Mijn vacht voelt zo zacht als fluweel.

Samen met een andere poes woonde ik in een huisje. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik een beetje van slag maar ik liet mij wel goed nakijken.

Mijn karakter is makkelijk, relaxed en lief. Dol ben ik op mensen. Dat laat ik graag weten door naar ze te miauwen. Leuk hè? Graag laat ik mij knuffelen. Dan lig ik te rollebollen in mijn mandje en spin heel hard. Ik ben geen schootkat.

In mijn kamer wonen veel katten. Daar ga ik goed mee om maar ik bemoei mij niet met ze. Het liefst ga ik rustig mijn eigen gangetje. In een nieuw huisje kan ik daarom alleen of met een andere rustige sociale kat, die mij met rust laat, wonen.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Kinderen ben ik helemaal niet gewend. Daarom kan ik bij 1 of 2 volwassenen wonen óf bij een gezin met kinderen vanaf ca. 16 jaar. Het is belangrijk dat zij katten gewend zijn. Honden ben ik niet gewend.

Heb jij een plekje in jouw huis voor een relaxte knuffelpoes? Wie weet hebben wij dan wel een klik en mag ik bij jou komen wonen. Kopje van Robin.

Robin   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
25-06-2019
Opname
17-12-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Robin

Robin

Robin
<     Plumie
Troy     >