Rockie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een relaxte knuffelkat”

Wat heb ik een schattige uitstraling hè? Dat komt door de leuke tekening op mijn snoet en het witte vlekje in mijn hals. Dat noemen ze wel mijn mini-stropdas. Grappig hè?

Ik ben afgestaan omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Regelmatig liep ik weg van huis en was ik lange tijd onvindbaar. Ik ben vergeten waarom ik altijd van huis liep. Bij binnenkomst was ik heel lief, ik liet mij makkelijk nakijken.

Mijn karakter is lief en makkelijk. Ik ben een relaxte knuffelkat. Heerlijk vind ik het om geknuffeld te worden. Aaitjes en knuffels laat ik dan ook makkelijk toe. Zelfs als ik je niet ken. Weet wat ik fijn vind? Als je mij aait bij mijn oren, wangen en onder mijn kin.

Graag wil ik wonen in een rustig huisje met een tuin. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Wél kan ik omgaan met kinderen vanaf ca. 16 jaar die katten gewend zijn. Kinderen die weten wanneer ze een kat met rust moeten laten als die eet, slaapt of geen zin heeft in aandacht.

Het is heel belangrijk dat ik het gevoel heb écht welkom te zijn in mijn nieuwe huisje. Dat ik weet dat mijn huis mijn veilige haven is. Alleen zo krijg ik geen behoefte om weg te lopen om elders het geluk te vinden. Ook is het belangrijk dat ik de eerste lange tijd binnen blijf om goed te wennen aan mijn huisje. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden tot in de verre omgeving van de Voorburggracht in Oudkarspel!

Voel jij een klik als je mijn foto’s ziet en mijn levensverhaal leest? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Als ik ook een klik voel, hoop ik dat wij met elkaar heel gelukkig worden. Oh ja, had ik al verteld dat mijn vacht héél zacht is? Tot snel! Kopje van Rockie.

Rockie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
26-06-2014
Opname
11-03-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Rockie

Rockie

Rockie
<     Plumie