Roderick zoekt een huis met tuin

Wat een chique naam heb ik hè? Helaas ben ik vergeten of ik van stand ben. Maar dat is ook niet belangrijk. Een mooie toekomst is het enige dat geldt!

Mijn vinder zag mij liggen op straat. Het leek alsof ik was aangereden. De dierenambulance kwam en die heeft mij naar de dierenarts gebracht. Daar heb ik pijnstilling en een infuus gehad. Verdere behandeling liet ik niet toe. Eten wilde ik niet, ik was te veel van slag. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar kon ik na een nacht weer lopen. Ook at ik mijn eten weer met smaak op. Inmiddels ben ik helemaal opgeknapt. Fijn hè?

In het begin van mijn verblijf moest ik erg wennen aan de nieuwe omgeving. De mensen zijn hier goed voor mij. Maar ik vind ze nog steeds heel eng. Eerst lag ik alleen maar met platte oren in mijn mandje. Maar nu durf ik wat vaker mijn mandje uit te komen. Dat is al een hele stap vooruit in mijn ontwikkeling.

Nu mag ik een rustig huisje zoeken. Dat vind ik best spannend omdat ik nog angstig ben. Daarom zoek ik baasjes die mij met veel geduld en tijd willen benaderen. Of ik aaibaar ben, kan ik nog niet zeggen. Hoe ik met andere dieren omga, weet ik ook nog niet. Wel weet ik dat ik graag naar buiten ga in mijn nieuwe huisje. Ik ben ongeschikt voor kinderen.

Brokjes vind ik heerlijk, blikvoer eet ik niet. Waar ik dol op ben is gekookte kipfilet. Dat eet ik uit je hand. Hier ben ik mee te paaien. Kipfilet is dus een goed middel om mij te laten wennen aan jou.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Overtoom in Heerhugowaard.

Nu komt dé hamvraag: Wie wil het proberen met mij? Ik ben nu niet de makkelijkste in de omgang. Ook weet ik nog niet hoe ik mij zal ontwikkelen in de toekomst. Wel weet ik dat ik een mooie rooie kater ben met een goed hart. Wat ik ook weet is dat ik een gelukkige toekomst verdien. Pootje van Roderick.

Roderick

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Roderick

Roderick

Roderick in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Poesje
Rosey     >