Roderick wil graag samen met Sisi naar een huis met tuin

Wat een chique naam heb ik hè? Ik ben verloofd met poes Sisi. Zij heeft ook al zo’n chique naam. Sisi en ik zijn heel erg dol op elkaar. Wij zoeken dan ook samen een huisje.

Mijn vinder zag mij liggen op straat. Het leek alsof ik was aangereden. De dierenambulance kwam en die heeft mij naar de dierenarts gebracht. Daar heb ik pijnstilling en een infuus gehad. Verdere behandeling liet ik niet toe. Eten wilde ik niet, ik was te veel van slag. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar kon ik na een nacht weer lopen. Ook at ik mijn eten weer met smaak op. Inmiddels ben ik helemaal opgeknapt. Fijn hè?

In het begin van mijn verblijf moest ik erg wennen aan de nieuwe omgeving. De mensen zijn hier goed voor mij. Maar ik vind ze nog steeds heel eng. Nu mag ik een fijn huisje met een tuin zoeken. Dat vind ik best spannend omdat ik mensen nog steeds eng vind. Vaak loop ik voor ze weg. Maar als ze met mij spelen en mij dan tussendoor aanraken, laat ik dat soms voorzichtig toe. Heel stiekem vind ik het dan fijn om aangeraakt te worden. Maar mijn socialisatie heeft nog een lange weg te gaan. Of ik ooit echt aaibaar word, weet ik nog niet. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Met andere katten ga ik goed om. Maar met één kat heb ik een speciale band. Zij heet Sisi. Van het begin af aan hebben wij een klik. Inmiddels zijn wij onafscheidelijk. Wij flanken langs elkaar en zijn altijd in elkaars buurt. Vaak liggen wij tegen elkaar aan. De mensen hebben besloten dat wij samen een huisje mogen zoeken. Daar zijn wij heel blij mee!

Sisi en ik hebben allebei rustige karakters. Wij gaan goed om met andere katten. Daarom kunnen wij goed bij een andere kat in een huisje wonen. Kinderen vinden wij niet leuk. Daarom willen wij in een huisje zonder kinderen wonen.

Brokjes vind ik heerlijk, blikvoer eet ik niet. Waar ik dol op ben is gekookte kipfilet. Dat eet ik uit je hand. Hier ben ik mee te paaien. Kipfilet is dus een goed middel om mij te laten wennen aan jou.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Overtoom in Heerhugowaard.

Nu komt dé hamvraag: Wie gunt Sisi en mij een mooi huisje? Heb jij ervaring met katten zoals wij? Wij zijn niet de makkelijksten in de omgang. Wij weten ook niet hoe wij ons ontwikkelen in de toekomst. Wel weten wij dat wij dol zijn op elkaar en een gelukkige toekomst verdienen. Misschien wel bij jou? Pootje van Roderick (en Sisi natuurlijk).

PS: "Tot ik een nieuw huisje heb gevonden, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen".

Roderick

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2017
Opname
03-09-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Roderick

Roderick

Roderick

Roderick

Roderick

Roderick in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Rinaldo
Rose     >