Roel zoekt een huis met een tuin

Met mijn onweerstaanbare blik en knappe looks breng ik iedereen in katzwijm. Toch schuilt er achter mijn mooie uiterlijk een serieus verhaal. Lees je met mij mee?

In mijn vorige huisje was ik heel gelukkig. Toen werd er een kind geboren en daardoor kreeg ik te weinig aandacht. Ook vond ik het veel te druk. Al met al voelde ik mij ongelukkig. Mijn baasjes zagen dit ook en besloten mij naar Zwerfdier te brengen. Nu heb ik een nieuwe kans op een mooie toekomst.

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. De mensen zijn dol op mij. Ik vind het dan ook heerlijk om aandacht te krijgen. Heel graag zit ik op schoot. Dat vind ik fijn. Spelen vind ik leuk maar alleen als dat rustig gebeurt. Graag kom ik buiten. Een tuin is belangrijk voor mij. Van andere dieren buiten trek ik mij weinig aan. Maar ik wil niet met ze in een huis wonen.

BELANGRIJK: Ik lijd aan epilepsie.

Hiervoor krijg ik medicatie waarmee ik goed functioneer. Deze neem ik makkelijk in. Bij Zwerfdier woon ik in een rustig verblijf. Samen met de juiste dosering medicatie, zorgt dit ervoor dat aanvallen bijna helemaal uitblijven.

Het is heel belangrijk dat ik in een rustig huisje woon. Een huisje met zo min mogelijk prikkels. Dus geen andere dieren, geen kinderen en vaste routines. Het is belangrijk dat ik bij mensen woon die ervaring hebben met katten. Het is fijn als ze part-time werken zodat ze regelmatig bij mij kunnen zijn. Voor meer informatie over mijn epilepsie, medicatie en hoe daar mee om te gaan, verwijs ik je door naar Stichting Zwerfdier.

Ben jij na het lezen van mijn verhaal, nieuwsgierig geworden naar mij? En denk jij dat jij het juiste baasje bent voor mij? Bel dan gerust naar Zwerfdier voor meer informatie. Een afspraak maken mag natuurlijk ook. Dan vertel ik je zelf mijn verhaal. Oh ja, had ik al verteld dat ik een hele zachte vacht heb? Dáág! Groetjes van Roel.

Roel

Geslacht
Kater
Geboren
05-03-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Roel

Roel

Roel in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Rinus
Solar     >