Roel zoekt een rustig huisje

Met mijn onweerstaanbare blik en knappe looks breng ik iedereen in katzwijm. Toch schuilt er achter mijn mooie uiterlijk een serieus verhaal. Lees je met mij mee?

In mijn vorige huisje was ik heel gelukkig. Toen werd er een kind geboren en daardoor kreeg ik te weinig aandacht. Ook vond ik het veel te druk. Al met al voelde ik mij ongelukkig. Mijn baasjes zagen dit ook en besloten mij naar Zwerfdier te brengen. Nu heb ik een nieuwe kans op een mooie toekomst.

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. De mensen zijn dol op mij. Ik vind het dan ook heerlijk om aandacht te krijgen. Heel graag zit ik op schoot. Dat vind ik fijn. Spelen vind ik leuk maar alleen als dat rustig gebeurt.

In mijn vorige huis kwam ik graag buiten. Hier bij Zwerfdier ben ik altijd binnen. Ik heb weinig behoefte aan drukte en uitdaging. Waarschijnlijk komt dit door mijn medicatie. Hierdoor ben ik rustiger en gelijkmatiger geworden. Daarom kan ik in een huis met tuin wonen maar ook op een bovenwoning met balkon.

Met de andere katten in de kamer ga ik goed om. Zij zijn allemaal rustig en sociaal. Daarom kan ik in een nieuw huisje eventueel ook met een andere kat samenwonen. Dit moet dan wel een hele rustige en sociale kat zijn. Houd je hier serieus rekening mee?

BELANGRIJK: Ik lijd aan epilepsie.

Hiervoor krijg ik medicatie waarmee ik goed functioneer. Deze neem ik makkelijk in. Bij Zwerfdier woon ik in een rustig verblijf. Samen met de juiste dosering medicatie, zorgt dit ervoor dat aanvallen bijna helemaal uitblijven. Het is heel belangrijk dat ik in een rustig huisje woon, met zo min mogelijk prikkels. Dus geen kinderen, eventueel een andere rustige kat en vaste routines. Het is belangrijk dat ik bij mensen woon die ervaring hebben met katten. Het is fijn als ze part-time werken zodat ze regelmatig bij mij kunnen zijn. Voor meer informatie over mijn epilepsie, medicatie en hoe daar mee om te gaan, verwijs ik je door naar Stichting Zwerfdier.

Ben jij na het lezen van mijn verhaal, nieuwsgierig geworden naar mij? En denk jij dat jij het juiste baasje bent voor mij? Bel dan gerust naar Zwerfdier voor meer informatie. Een afspraak maken mag natuurlijk ook. Dan vertel ik je zelf mijn verhaal. Oh ja, had ik al verteld dat ik een hele zachte vacht heb? Dáág! Groetjes van Roel.

Roel   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
05-03-2013
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Roel

Roel

Roel in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Quinsy
Sjimmie     >