Rose zoekt een baasje met ervaring

Zie je mijn mooie vacht, vaalrood van kleur? Deze heeft dezelfde kleur als Rosé wijn. Rara, waarnaar ik vernoemd ben…..!

Mijn baasje verhuisde naar een kleinere woning. Doordat ik minder leefruimte had, kon ik mijn energie niet kwijt. Hierdoor zat ik niet goed in mijn vel. Ik begon de kleinkinderen aan te vallen en later ook mijn baasje. De kans is groot dat ik dit deed uit frustratie. Ik wilde door mijn baasje niet geaaid en opgepakt worden. Ook zat ik niet op schoot. Wel lag ik af en toe op de stoelleuning. Aan visite had ik een hekel. Die vond ik veel te druk.

BELANGRIJK: Ik heb altijd op een bovenwoning gewoond. Het is heel belangrijk dat ik genoeg leefruimte heb zodat ik mijn energie kwijt kan. Daarom zoek ik liever een benedenwoning of een huis met een tuin. Maar dan wel een afgesloten tuin. Ik ben namelijk nog nooit op straat geweest. Verkeer is dan ook gevaarlijk voor mij! Ik eet speciale blaasbrokjes, dit moet ik de rest van mijn leven krijgen.

Graag wil ik wonen bij een rustig baasje met veel ervaring met katten. Absoluut zonder kinderen, die vind ik eng. In mijn vorige huisje heb ik een tijdje met een andere kat geleefd. Dit ging goed. Bij Zwerfdier loop ik los tussen de andere katten. Ik zoek ze niet op en laat ze met rust. Soms loopt een andere kat naar mij toe. Als ik daar geen zin in heb, blaas of mep ik. Ik zou goed met een andere sociale zelfstandige kat in huis kunnen wonen.

BELANGRIJK: De kattengedragsdeskundige heeft gekeken naar mijn gedrag. Handen vind ik heel eng. Dit heeft te maken met mijn verleden. Ik ben niet agressief maar wel snel geïrriteerd als je met je handen dichtbij komt. Graag wil ik aandacht van mensen maar als je mij wilt aaien, vind ik dat niet leuk. Het is daarom het beste mij met rust te laten en mij mijn eigen gang te laten gaan. Ik moet zelf het initiatief nemen en het tempo bepalen.

Nu komt de hamvraag: Wie durft het aan met mij? Ik ben niet de makkelijkste kat. Maar toch droom ik van een ding: Een huis met genoeg ruimte en een baasje die mij in mijn waarde laat. Zodat ik weer een ontspannen kat kan zijn. Want wie weet, dat ik daardoor in de toekomst wat makkelijker in de omgang word. Pootje van Rosé.

Rose

Geslacht
Kater
Geboren
04-11-2013
Opname
04-11-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rose

Rose

Rose

Rose

Rose in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Roderick
Sisi     >