Rosey zoekt een huisje met een tuin

Mijn naam is Rosey. Daar ben ik heel trots op want er bestaat niets mooier dan een bosje rode rozen.

Lange tijd woonden mijn vrouwtje en ik gelukkig samen. Toen zij niet meer voor mij kon zorgen, is er gezocht naar een huisje binnen de familie. Helaas lukte dit niet en ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu hoop ik weer heel gelukkig te worden in een nieuw huisje.

Mijn karakter is lief, nieuwsgierig en vrolijk. De mensen vinden mij een aanhankelijke knuffelkat. Een schootkat ben ik niet maar ik geniet wel volop van de aandacht die ik krijg. Vaak geef ik kopjes of flank langs de benen als ik aandacht wil. Waar ik ook erg van geniet is spelen. Van lekker gek doen met speeltjes of nieuwe dingen uitproberen, word ik heel vrolijk. Ik ben een nieuwsgierig aagje.

Het is belangrijk dat mijn nieuwe huisje een tuin heeft. Want ik ben een echte jager. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt? Kinderen ben ik niet gewend, daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Bij Zwerfdier loop ik rond tussen de andere katten. Dat gaat prima, ik trek mij er weinig van aan. In een nieuw huis kan ik eventueel met een andere kat wonen. Dit moet dan wel een rustige en sociale kat zijn.

Vind jij mij lief, leuk en mooi? Dan ben ik héél nieuwsgierig naar jou! Kom je gauw langs? Pootje en liefs van Rosey.

Rosey   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
13-06-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Rosey

Rosey

Rosey
<     Roderick
Shivra     >