Ryfka zoekt een huis met ruime tuin

“Ik ben een verlegen knuffelpoes”

Val ik toch even met mijn mooie neusje in de boter! Ze hebben me verteld dat ik op zoek mag naar een huisje. Dat vind ik zo fijn!

Samen met aantal andere katten liep ik geruime tijd rond op een industrieterrein. De mensen vonden dit geen ideale situatie. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Na een tijdje bleek dat ik zwanger was. Inmiddels ben ik bevallen van 4 lieve kittens. Mijn kinderen zijn zover om uit te vliegen. Dus nu mag ik ook op zoek naar een eigen huisje!

Mijn karakter is lief en verlegen. Ik laat me aaien door mijn verzorgers. Maar dit moet dan wel heel rustig en voorzichtig gebeuren. Dan geniet ik daar stiekem van. Als ik in een nieuw huisje ga wonen, zal ik in het begin verlegen zijn. Dan heb ik tijd en geduld nodig om te wennen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag zoek ik een rustig huisje bij een of twee ervaren baasjes. Met jong volwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik samenwonen. Met een andere kat samenwonen vind ik ook leuk, daarmee kan ik fijn spelen. Een grote tuin is belangrijk voor mij, daarin kan ik lekker ravotten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden bij de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Val jij voor mijn mooie neusje? En heb jij een rustig huisje waar ik kan gaan genieten? Dan hoop ik dat je binnenkort zal ontmoeten bij Zwerfdier. Houd je er dan rekening mee dat ik verlegen overkom? Bel je snel? Neusje van Ryfka.

Ryfka   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2018
Opname
14-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Ryfka

Ryfka

Ryfka
<     Ronan
Scooter     >