Sam zoekt een rustig huisje met een tuin.

Ik ben mooie rooie kater Sam en hier vertel ik mijn verhaal.

Mijn baasje en ik leefden gelukkig en tevreden samen. Totdat mijn baasje overleed en ik naar Zwerfdier werd gebracht. Het verlies van mijn baasje en de verandering van omgeving, maakten mij verdrietig. Gelukkig werd ik liefdevol opgevangen en inmiddels ben ik gewend aan mijn nieuwe omgeving en verzorgers. Nu ik een eigen huisje mag zoeken kijk ik weer positief naar de toekomst.

In mijn vorige huisje was ik geen drukte gewend. Vaak reageerde ik schrikachtig op harde geluiden. Ook bij Zwerfdier schrik ik snel. Dan verschuil ik mij in de krabpaal. Dus het is belangrijk dat ik weer in een rustig huisje, bij 1 of 2 mensen, ga wonen. Kinderen vind ik niet leuk. Die zijn veel te druk voor mij. Andere katten vind ik ook niet leuk. Wel ging ik goed om met een hond die regelmatig over de vloer kwam. Graag maakte ik een ommetje in de tuin. Een tuin is dus belangrijk voor mij.

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Aandacht en knuffels vind ik fijn. Als ik een klik met je heb, kom ik graag bij je op schoot. Ik ben een gezellige relaxte huisgenoot.

Val jij op mijn lieve uitstraling en spreekt mijn verhaaltje jou aan? Bel dan maar snel voor een afspraak. Daar verheug ik mij alvast op. Groetjes van Sam.

Sam   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
15-05-2005
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sam

Sam
<     Pokkie
Snoepey     >