Sammie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een gezellige poes”

Mijn naam is Sammie. Nu denk je natuurlijk meteen dat ik een kater ben. Maar nee hoor, ik ben een echte dame met een mooi zwart jasje. En ik ben op zoek naar een fijn huisje met een tuin om naar de mooie blauwe lucht te kijken. Net als die Sammie uit dat beroemde liedje van Ramses Shaffy, weet je nog wel?

Toen ik nog in een huisje woonde, ben ik aangereden. Ik moest geopereerd worden. Zo’n operatie is duur en helaas konden mijn baasjes dat niet betalen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Mijn linker achterpootje was niet meer te redden. Dus nu ga ik op drie pootjes door het leven. Maar ik kan prima uit de voeten hoor. De wond is mooi genezen. En nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje.

Mijn karakter is lief, gezellig en vrolijk. Iedereen die de kamer binnenkomt om mij een paar aaitjes te geven, vind ik meteen lief. Dan sta ik op uit mijn mandje om lekker geaaid te worden. Ik ben dan ook een echte knuffelpoes, leuk hè?

Graag wil ik naar een rustig huisje met een tuin bij een of twee volwassen baasjes. Ik wil naar een huisje waar geen andere dieren of kleine kinderen wonen. Kinderen vanaf 16 jaar zijn geen probleem. Die mogen best wel in mijn huisje wonen. Omdat ik zo makkelijk ben in de omgang, zal ik mij heel gauw op mijn gemak voelen bij jou.

BELANGRIJK: Ik ben een kieskeurige eter. Kittenbrokjes vind ik in ieder geval heel lekker. Maar je zult wat moeite moeten doen om erachter te komen welk blikvoer ik lekker vind. Soms eet ik het namelijk wel, maar de volgende keer laat ik het staan. Het kan helpen als je me aait tijdens het eten. Hopelijk heb je het geduld om samen met mij uit te zoeken wat ik wel en niet lekker vind. Houd je daar rekening mee, als je mij in huis neemt?

Heb jij een huisje met een fijne tuin waar ik met mijn drie pootjes goed uit de voeten kan? En heb jij zin om veel knuffels van mij te ontvangen? Kom dan gauw naar mij kijken. Ik kom direct naar je toe om mij te laten zien en te laten aaien. Ik hoop je gauw te zien! Kopje van Sammie.

Sammie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
04-05-2016
Opname
20-09-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sammie
<     Raven
Shiva     >