Sammy zoekt een huis met een afgesloten tuin

“Ik ben een speelse kater”

Mijn naam is Sammy. Net als de Sammy uit het beroemde liedje van Ramses Shaffy, loop ik op een wondertje te wachten. Dat wondertje is in mijn geval een fijn huisje met lieve baasjes. Ik zal mij even voorstellen aan je!

Via een uitwisselingsprogramma (ja, ook bij ons komt dat voor) ben ik bij Stichting Zwerfdier terecht gekomen. Voordat ik hier kwam, woonde ik bij Stichting Kitten en Co. Het voor mij perfecte baasje heeft mijn pad tot nu toe nog niet gekruist. Nu mag ik bij Zwerfdier op zoek naar de juiste match. Ik hoop heel hard dat het gaat lukken!

Mijn karakter is lief en speels. Ik kan mezelf heel goed vermaken, maar vind het ook heel leuk als jij met mij speelt. Dus als jij ervoor zorgt dat je huis vol ligt met leuke speeltjes, maak je mij erg blij!

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen in een heel rustig huisje. Ik kan namelijk helemaal niet tegen drukte. Daarvan krijg ik teveel prikkels of raak ik in paniek. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen en andere dieren wonen. LET OP: Als ik in paniek raak of teveel prikkels krijg, kan het gebeuren dat ik bijt. De oorzaak hiervoor ligt in mijn verleden. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat ik in een huisje kom waar mijn nieuwe baasjes heel veel ervaring hebben met katten met een ‘rugzakje’. Baasjes die veel tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Want die tijd en geduld heb ik echt nodig. In een nieuwe omgeving zal het wel eens een tijdje kunnen duren voordat ik gewend ben. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

Heel graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik fijn ravotten. LET OP: Deze tuin moet wel afgesloten zijn om te voorkomen dat ik met andere katten in aanraking kom. De mensen van Zwerfdier informeren je goed over hoe je je tuin kunt afsluiten.

Ben jij dat heel ervaren baasje dat het wondertje voor mij gaat waarmaken? Dat mij de tijd geeft om mij op mijn gemak te laten voelen? En dat een rustig huis met een afgesloten tuin heeft? Ik hoop je snel te ontmoeten. Dan lig ik rustig op je wachten. Pootje van Sammy!

Sammy

08-09-2020