Sasha zoekt een huis met tuin

“Ik ben een rustige knuffelpoes”

Met de mooie kleurtjes in mijn vacht, breng ik menig katerhart op hol. Maar ik ben niet op zoek naar verkering met een kater. Ik ben op zoek naar jou: Een liefhebbend poezenbaasje!

Enkele weken lang zwierf ik rond op de vindplek. Daar maakte ik deel uit van een kattenkolonie. De mensen vonden dat het zo niet meer kon. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik lief en liet ik mij goed nakijken.

Mijn karakter is lief en rustig. Knuffelen vind ik fijn. Als mijn zachte vacht geaaid word, geniet ik met volle teugen. Aandacht van mensen vind ik heel gezellig. Maar van al teveel drukte om mij heen, word ik niet zo gelukkig.

Graag zoek ik een fijn huisje met een tuin. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarmee wil ik dan ook niet samenwonen. Ik vind het gezellig om met volwassenen samen te wonen. Maar het is ook prima als er kinderen in mijn huisje wonen. Maar LET OP: Het is belangrijk dat de kinderen katten gewend zijn. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink of slaap. Óf als ik geen zin heb in aandacht. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Zuidervaart in Zuidschermer.

Ben jij gecharmeerd van mijn mooie kleurige vacht? Maar nóg meer gecharmeerd van mijn verhaal? Dan hoop ik dat jij contact met mij opneemt voor een date. Wie weet val jij als een blok voor mij. En ik voor jou! Liefs van Sasha.

Sasha   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2019
Opname
29-12-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sasha

Sasha

Sasha
<     Raven
Smasher     >