Scooter zoekt een bovenwoning

“Ik ben een terughoudende kater”

Wroem wroem….hier ben ik: Scooter! Vroeger was ik een snelle kater. Maar in de loop der jaren ben ik wat langzamer geworden. Maar nog steeds ben ik heel stoer hoor!

Mijn baasje is overleden. Daarom ben ik samen met 2 huisgenoten naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten niet alleen ons baasje missen. Maar ook onze vertrouwde omgeving. En dat op onze leeftijd. Bij binnenkomst was ik behoorlijk van slag en liet mij niet goed nakijken.

Mijn karakter is terughoudend en bang. Af en toe doe ik mijn naam eer aan. Dan maak ik een brommend geluidje. Dan lijkt het soms alsof ik een beetje boos ben. Maar dat valt alles mee hoor. Ik vind het allemaal nog een beetje spannend. Als ik bij jou kom wonen heb ik tijd nodig om te wennen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik verhuizen naar een bovenwoning. Bij 1 of 2 rustige en geduldige baasjes. Met jong volwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik samenwonen. Ik ben gewend om samen te wonen met andere katten. Daarom kan ik bij een andere sociale kat wonen die andere katten gewend is. Maar ik kan ook prima alleen in een huisje wonen. Mogelijk krijg ik een terugslag als ik bij je kom wonen. Houd je daar rekening mee? Want het is best ingrijpend als je op hoge leeftijd 2 keer moet verhuizen.

Heb jij dat knusse huisje waar ik gelukkig kan worden? Wie weet kom jij dan langs om mij te leren kennen. Hopelijk hebben we een klik en woon ik binnenkort bij jou. Houd je er rekening mee dat ik verlegen overkom als je naar mij komt kijken? Wroem wroem van Scooter.

Scooter

01-02-2005
13-08-2021
Scooter

Scooter in het echt zien?

<     Ryfka
Shiba     >