Selena zoekt een huis met een tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Mijn naam is Selena. En ik ben zo blij met mijn naam. Weet je waarom? Mijn naam komt uit Griekenland en betekent “maan”. Dat komt mooi uit want mijn motto is: ik hou van jou tot de maan en weer terug! Grappig hè?

Ruim 2 weken liep ik rond bij de vinder. Deze heeft flyers opgehangen maar daar heeft niemand op gereageerd. Men besloot om mij naar Stichting Zwerfdier te brengen. Bij binnenkomst was ik bang maar wel lief.

Mijn karakter is verlegen, rustig en aanhankelijk. Fijn vind ik het om geaaid te worden. Dan ga ik spinnen van plezier. Soms schrik ik van plotselinge geluiden maar ik ben wel weer snel over mijn schrik heen hoor. Dan kunnen we weer verder gaan met knuffelen.

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Andere katten ga ik uit de weg. Daarom wil ik liever als enige kat bij je wonen. Ik heb het liefste alle aandacht voor mij alleen. Soms ga ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Dan kan ik af en toe een frisse neus halen. Maar een afgesloten balkon zou voor mij ook genoeg zijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed voorlichten over hoe je je balkon kunt afschermen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Zaaijweide in Alkmaar.

Zoek jij een kat om van te houden tot de maan en terug? Stop dan met zoeken en bel meteen om een afspraak te maken. Hopelijk zie ik je snel! Knuffeltje van Selena.


Selena   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
13-04-2012
Opname
13-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Selena

Selena

Selena
<     Salar
Stip     >