Semmy zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelpoes met pit”

Mijn grootste droom is een leven vol rust, ontspanning en aandacht. De meeste dromen zijn bedrog. Maar toch hoop ik dat mijn droom wèl uitkomt!

Mijn baasjes hebben mij afgestaan omdat ik soms moeilijk in de omgang was. Als ik gekamd moest worden of naar de dierenarts moest, liet ik dit niet toe. In mijn huisje woonden kinderen en een hond. Die waren allemaal veel te druk voor mij.

Bij binnenkomst was ik heel boos. Het was moeilijk om mij te benaderen. Na een tijdje kwam ik tot rust en liet ik mij heerlijk aanhalen. De mensen zagen dat er veel klitten op mijn rug en achter mijn oren zaten. Omdat deze niet meer te kammen waren, is mijn vacht geschoren. Nu voel ik mij een stuk beter!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk maar ook pittig. Als er mensen in de buurt zijn, wil ik graag aandacht van ze. Dan wil ik geknuffeld worden. Dan ga ik rollebollen van plezier. Heel graag zit ik bij de mensen op schoot. Dat vind ik warm en knus. Ook word ik er ontspannen van.

Mijn pittige gedrag komt tot uiting als ik teveel prikkels krijg. Prikkels van bijvoorbeeld drukke mensen, harde geluiden of andere dieren. Daar word ik nerveus van. Ik kan dan ook niet tegen drukte en ben zeer gesteld op mijn rust. Het kan zijn dat als ik in een nieuw huisje woon, ik in het begin een terugslag krijg in mijn gedrag. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik in een heel rustig huisje wonen. Bij 1 of 2 rustige baasjes. Het is belangrijk dat zij om kunnen gaan met de pittige kant van mijn karakter. Omdat ik veel aandacht nodig heb, wil ik graag dat mijn baasjes part-time werken. Ik wil absoluut niet met kinderen of andere dieren wonen. Omdat ik graag buiten kom, is een tuin bij mijn huisje een must.

BELANGRIJK: VACHTVERZORGING: Mijn vacht is langharig. Daarom is regelmatige vachtverzorging heel belangrijk. Ik laat vachtverzorging niet goed toe. Daarom is het advies om een trimmer aan huis te laten komen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

Denk jij dat jij mij de aandacht en rust kan geven waar ik zo naar verlang? Denk jij dat jij goed om kan gaan met de pittige kant van mijn karakter? Maar vooral, heb jij een fijne warme schoot waar ik op kan liggen? Kom dan snel gezellig langs bij mij! Pootje van Semmy.

Semmy

Geslacht
Poes
Geboren
07-06-2015
Opname
27-01-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Semmy

Semmy

Semmy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Plumie
Tess     >