Seppie zoekt een huis met tuin

Ik heb al veel meegemaakt in mijn jonge leventje. Daarom hoop ik nu op een zorgeloze en mooie toekomst. Dat heb ik namelijk verdiend!

Samen met drie nestgenootjes ben ik gevonden op straat. Wij zaten twee om twee in dichtgesnoerde reismandjes. Wij lagen in ons eigen vuil en uitwerpselen. Het was verschrikkelijk! Gelukkig zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier waren wij veilig en werden wij liefdevol opgevangen. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar wende vrij snel.

De mensen zagen al gauw dat ik een sociale kat was. Mijn karakter is dan ook makkelijk, lief en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht. Knuffelen is mijn hobby. Ik ben nog een jonge kat en erg speels. Uren kan ik zoet zijn met een speelgoedmuis. Leuk joh! Andere katten vind ik prima. Ik zoek ze niet echt op want ik ga lekker mijn eigen gang.

Een tuintje bij mijn huis vind ik fijn. Volwassen rustige kinderen vanaf ca. 16 jaar zijn geschikt voor mij. Soms ben ik schrikachtig bij plotselinge geluiden. Dat is wel een punt om rekening mee te nemen als je mij in huis neemt.

** BELANGRIJK** Door wat ik heb meegemaakt, is mijn gewicht een punt van aandacht. Daarom is het belangrijk dat ik goed eet. Zowel brokjes als natvoer. Dat moet ik ook in mijn nieuwe huisje eten.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Beverdam in Alkmaar.

Nu ik op zoek ben naar een fijn huisje, vraag ik aan jou: Kan jij mij dat veilige huisje geven waar ik voor altijd mag wonen? Zodat ik mij nooit meer zorgen hoef te maken over mijn toekomst? Dan hoop ik dat jij mij snel belt voor een afspraak. Dan ga ik misschien wel voor jouw voeten liggen om geknuffeld te worden. En oh ja, dan kan je ook mijn héle lange staart zien. Tot snel! Groetjes van Seppie.

Seppie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2017
Opname
22-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Seppie

Seppie

Seppie

Seppie
<     Rinaldo
Shanti     >