Shanti zoekt een huis met tuin

Wat ben ik een beauty hè? Ik heb een schildpadvacht met wit in mijn hals en onder mijn kin. Ik ben dan ook stiekem een beetje ijdel. Dat mag best toch?

Lange tijd woonde ik gelukkig en tevreden in mijn huisje. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik een beetje van slag maar ook heel nieuwsgierig. Toch was ik snel gewend. De verzorgers vond ik heel lief.

De mensen vinden mij een knuffelkat. Dol ben ik op aandacht en aaitjes. Zodra ik kans zie om een knuffel te krijgen, gooi ik mijn charmes in de strijd. Dan vlei ik mij om iemands benen en vraag zo om aandacht. Bij mijn vorige baasje lag ik niet op schoot. Bij Zwerfdier lig ik wel graag bij mijn verzorgers op schoot. Daar geniet ik enorm van!

Mijn karakter is vrolijk, aanhankelijk en lief. Ik ben een beweeglijke poes. Graag kom ik buiten. Maar ik vind het ook heerlijk om gezellig binnen te zijn. In mijn vorige huisje kon ik soms onvoorspelbaar gedrag vertonen. Dit deed ik als ik ergens genoeg van had. Hier bij Zwerfdier heb ik dit gedrag nog niet laten zien. Maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Als ik nadenk over een huisje, heb ik een paar wensen. Graag wil ik een fijn tuintje bij mijn huis. Kinderen ben ik niet gewend. Die zijn te druk voor mij. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Zodra ik een andere kat zie, ga ik blazen. Daarom wil ik in een huisje wonen zonder kinderen en andere dieren. Graag woon ik bij rustige mensen omdat ik enorm op mijn rust gesteld ben.

Ben jij na het lezen van mijn verhaal geïnteresseerd geraakt in mij? Dan vind ik het reuze gezellig als je bij mij langskomt. Dan kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Wie weet hebben wij een klik en mag ik bij jou komen wonen. Kopje van Shanti.

Shanti   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2010
Opname
23-05-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
nee
Shanti

Shanti

Shanti

Shanti
<     Seppie
Snoettie     >