Shiba zoekt een huis met tuin

“Ik ben een vrolijke knuffelpoes”

Laatst moest ik zó giechelen om de fotograaf. Zij haalde allerlei capriolen uit om mij te laten poseren. Dat vond ik zo grappig dat ik mijn tandjes bloot lachte! Zie je trouwens het zwarte puntje op mijn neus? Als ik in de spiegel kijk, moet ik daar ook zó om lachen!

Al geruime tijd liep ik rond op de vindplaats. Na chipcontrole bleek ik geen chip te hebben. De mensen vonden dat ik er niet goed uitzag. Regelmatig sliep ik in de schuur van de vinder. Deze situatie kon zo niet doorgaan. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik lief en liet ik mij goed nakijken. Nu mag ik een nieuw huisje zoeken.

Mijn karakter is lief, makkelijk en nieuwsgierig. Aandacht en knuffels vind ik fijn. Mijn verzorgers zijn dol op mij en ik ben dol op hen. Lief hè?

Omdat ik zo gericht ben op mensen, wil ik graag regelmatig aandacht krijgen. Daarom zoek ik baasjes die part-time werken. Of een gezin waarin de kinderen regelmatig thuis zijn. Als ik namelijk hele dagen alleen ben, word ik heel ongelukkig.

In mijn nieuwe huisje kan ik met kinderen wonen. Maar let op: Het is belangrijk dat zij katten gewend zijn. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt?

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Heerlijk vind ik het om in het zonnetje te liggen of fijn te spelen. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen. Het is fijn als er met mij gespeeld wordt in mijn nieuwe huisje. Ik ben namelijk nog een jonge poes.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Anna van Saksenstraat in Noord Scharwoude.

Ben jij regelmatig thuis en houd jij van een knuffelpoes? Of zijn jullie dat gezellige gezin dat op zoek is naar een fijn huisgenootje? Dan hoop ik dat ik snel gebeld word voor een afspraak! Want ik wil graag bij jullie komen wonen. Knuffel van Shiba.

Shiba   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2020
Opname
02-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Shiba

Shiba

Shiba
<     Scooter
Sissy     >